Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konkrety, konkrety. Zadaliśmy Ci pytanie i nie chcesz na nie odpowiedzieć 👍

Opublikowano
4 minuty temu, o6483256 napisał(a):

Grzał piecem i tutaj mamy tą wielką tajemnicę zużycia ee 🤣🤣🤣

Ile wyprodukowałeś cwaniaku zapomniałeś napisać 😁

To teraz patrz z podlicznika pompy ciepła ,to jest od 1 kwietnia 2025 do dziś  cały okres ten środkowy słupek u góry , nie patrz na COP bo za 4 minuty defrost będzie

Screenshot_20260111_201336_com.android.chrome.jpg

Opublikowano (edytowane)

"Udajesz Greka" ? Pytanie było proste, nie ściemniaj 👍

Tradycyjnie zacząłeś wić sie jak piskorz 👍 Za chwilę napiszesz, że wypisujesz sie z forum i za pół roku będzie powtórka z rozrywki 😁

Edytowane przez o6483256
Opublikowano

No masz rację że dalsza publikacja sensu nie ma skoro żadne dowody nie trafiają to co jeszcze ??? scriny z tauronu kłamią licznik z pompy ciepła kłamie , wszystko kłamie bo tak twierdzisz ,czego ci potrzeba jeszcze ? chyba niczego ci nie potrzeba bo wiesz lepiej hahaha, lepiej serial sobie puszczę bo za chwilę poprosisz o coś dziwniejszego , ja dużo włożyłem w stary dom aby było mniej więcej jak jest a to nie koniec, za jakiś rok pewnie gruntówka dołaczy wtedy znów popiszemy a teraz odpocznijmy.

• Haha 1
Opublikowano

Mam deja vu z innego twojego wcielenia 😂

image.png.61a8f40606ba6552b7514a6709b7c1d8.png

• Lubię to 1
Opublikowano
44 minuty temu, cezario1 napisał(a):

...kocioł na drewno bo  pellet wyjdzie raczej drożej.

Mam nadzieje że jak rozgrzeje dom to będzie dobrze działała PC w plusowej temp.    

Ja teraz też stosuję ten myk z rozgrzewaniem domu do odpowiedniej temperatury i pompa tylko uzupełnia ubytki. Gdyby miała rozgrzewać całość, to by trwało wieki przez cykliczne defrosty. Choć teraz przy tych mrozach mam dosyć suche powietrze ok. 80% i nawet jest spokój z defrostem.

Opublikowano
3 godziny temu, lajosz napisał(a):

image.thumb.jpeg.893f653e310e996ee003462c17fdae8d.jpeg

75kg wegla to powinno conajmniej na 3dni starczyc Twojego zuzycia ciepla 🙂 co tam sie wydarzylo?

Opublikowano

Piec jest na koks a nie na węgiel . Dodatkowo niewyczyszczony ...