Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Sterownik Kotla Skzp-02 - Aplikacja Mobilna, Konwertery

Wiadomość dodana przez marcin

Tutaj piszemy tylko o aplikacji mobilnej dla SKZP autorstwa @wojszym2244.

Główną dyskusję o SKZP 02 znajdziesz klikając tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, awseba napisał:

Timela ma dostęp wygląda jak by działał bf838961c41ce3b532d2c18024e16241.jpg

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Konwertera timela nie znam  .

Czy jeśli wyślesz do nie go pinga to odpowiada ?

Nie napisałeś czy masz internet ma routerze do którego podłączony jest ten konwertor

Opublikowano

Nie zmieniłeś nic na sterowniku. Jakie. Masz dane serwera wprowadzone Wojtka czy timela?

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

U mnie taka prosta kreska pojawia się jeśli odłączę konwertor od routera

Pokaż może zdjęcie co masz wpisane w sterowniku

Edytowane przez astromax
Opublikowano

@carlozmieniłem grafikę i napis SPALINY.

Zmieniłem też wyświetlanie stanu zasobnika. Dla starszych wersji sterownika działa "po staremu", dla nowszych (gdzie obsługa zasypu jest na sterowniku) wyświetla się stan ze sterownika. W nowszych wpisywanie stanu na stronie zapisuje stan do bazy ale nie wyświetla tego. Z poziomu strony chyba nie da się zapisać stanu do sterownika. W aplikacji mobilnej Timela nie ma tej możliwości.

• Lubię to 1
Opublikowano

Może kiedyś dodam. Trzeba sprawdzać unikalność nick przy zapisie. Narazie bardzo dobrze działa logowanie przez utworzony skrót z id i pin zarówno na windows jak i android. 

Opublikowano
27 minut temu, wojszym2244 napisał:

@carlozmieniłem grafikę i napis SPALINY.

Zmieniłem też wyświetlanie stanu zasobnika. Dla starszych wersji sterownika działa "po staremu", dla nowszych (gdzie obsługa zasypu jest na sterowniku) wyświetla się stan ze sterownika. W nowszych wpisywanie stanu na stronie zapisuje stan do bazy ale nie wyświetla tego. Z poziomu strony chyba nie da się zapisać stanu do sterownika. W aplikacji mobilnej Timela nie ma tej możliwości.

teraz to jest podwójny napis "spaliny"

Zrzut ekranu 2019-01-26 o 18.01.13.png

Opublikowano (edytowane)

Nie pomaga. Przeglądarka Chrome system macOS, zaś na "safari" jest ok.

Edytowane przez dormario
Opublikowano (edytowane)

Tu poczytaj jak oświerza się stronę na macos: https://apple.stackexchange.com/questions/335754/change-keyboard-shortcut-for-hard-refresh-in-google-chrome-for-macos

Force Reload This Page with the default keyboard shortcut set to: Shift + Command + r

Edytowane przez wojszym2244
Opublikowano

Kasiorka poszła

Opublikowano

wojtek  powiedz mi czy na nowej wersji 2,19  bedzie tez dzialac  tak jak na starszych nowa aplikacja timela  

Opublikowano

hodzi mi o wpisanie w aplkacje  serwera 91.185.185.41  na starej aplikacji   to dziala ale na nowej nie moge sie polaczyc chce sie upewnic czy u mnie cos nie ta czy  nei bedzie dzialac to

Opublikowano

Działa na 1.30 i 2.19B w sterowniku.

Poprawiłem wysyłanie powiadomień o rezerwie. Dla 2.19 pod uwagę brany jest stan zasobnika ze sterownika.

Pozostało jeszcze do zrobienia reset powiadomień po dodaniu zasypu na sterowniku. Obecnie trzeba coś wpisać w obsłudze na stronie bo inaczej nie zostaną wysłane powiadomiena.

Opublikowano

Wplacone. Napiszcie na jaka strone sie teraz logowac bo od czasu blokady poprzedniego hostingu nie korzystalem.

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Koledzy powiedzcie mi co musiałbym zrobić żeby pokazywało mi w sterowniku ile mam towaru w podajniku?