Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

W tym wątku proszę o dyskusję tylko o jakości opału.

O sposobie zakupu i dostępności opału proszę dyskutować w klubie Zakupy opału (PGG, Tauron i inne).

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktoś dzisiaj widział jakiekolwiek grochy taurona?

Opublikowano

NIe było dziś nic. 
Napisałem sobie bota to jak jest towar wrzucony to wysyła do mnie maila. Jak ktoś chce to mogę użyczyć 😉 Ale na tauronie bieda ostatnio totalna. 3 tygodnie temu codziennie było jeszcze. 

• Lubię to 1
Opublikowano

Mnie się udało dość do ostatniego etapu "Składam zamówienie z obowiązkiem zapłaty" ale skończył się ekogroszek, było chyba 50 palet po 800 kg. Czy jeżeli teraz mam otwartą zakładkę z ostatnim krokiem zamówienia to jeżeli się pojawi i klikne po prostu złóż zamówienie to przejdzie czy trzeba od nowa przechodzić wszystkie kroki?

Opublikowano
8 minut temu, LaBt3c napisał:

Mnie się udało dość do ostatniego etapu "Składam zamówienie z obowiązkiem zapłaty" ale skończył się ekogroszek, było chyba 50 palet po 800 kg. Czy jeżeli teraz mam otwartą zakładkę z ostatnim krokiem zamówienia to jeżeli się pojawi i klikne po prostu złóż zamówienie to przejdzie czy trzeba od nowa przechodzić wszystkie kroki?

W teorii, o ile ci wcześniej nie wyrzuci groszku z koszyka to tak powinno działać. Oczywiście zakładkę "złożenia zamówienia ...." też musisz odświeżyć w momencie gdy w sklepie groszek się pojawi.

• Zgadzam się 1
  • Przydało się 1
Opublikowano

był różowy tauron o ok 9 , niestety nie mogłem nic zrobić mieliło mi stronę

Opublikowano

Orły sokoły herosy

Tauron.png

Opublikowano

Przed chwilą był żółty. Jak zaczynałem składać zamówienie było 36 palet. Oczywiście, jak po wielu padach strony dotarłem do końca, to towaru już nie było :) Poraz kolejny czuję się jak dziecko, któremu lód z wafelka spadł na chodnik. Było blisko ;)

• Zgadzam się 1
Opublikowano

Parę razy się zdarzyło i w zasadzie wtedy jest realna szansa, że coś da się wyszarpać. W porannych rzutach strona działa tak tragicznie, że szkoda ścierać klawisze w myszce. 

• Zgadzam się 1
  • Przydało się 1
Opublikowano

Przy zatwierdzaniu zamówienia wyskoczył mi komunikat - Weryfikacja reCAPTCHA3 przeprowadzona niepomyślnie i nie przyjęło zamówienia. Coś mam nie tak z ustawieniami strony?

Opublikowano

Mi udało się dojść do ostatniej strony i zabrakło różowego towaru. Chwilę później wrzucili żółty groszek. Czy jest szansa, że jak już raz dziś był to wrzucą jeszcze raz?

Opublikowano

Szansa jest zawsze, ale czy wrzucą to zależy od nich , w poniedziałek nie było nic wczoraj 50 palet i też doszedłem do płatności i zabrakło potem już nie wrzucali, to wiedzą tylko oni i Pan Bóg 😀

Opublikowano

Witam. Ile można kupić jednorazowo ekogroszku tauron i jak z jakością? Mam jeszcze karlik ale odkąd dali sprzedaż od 18 to raczej już nic nie kupię. Wczoraj mi stronę załadowało po 18 minutach, a dzień wcześniej doszedłem tylko do kasy.