Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ciekawe 👍

Opublikowano
9 minut temu, o6483256 napisał(a):

Gdzie znalazłeś po 199zł? 

Tego teraz od groma i tylko brać bo to chyba powoli się kończy

https://www.olx.pl/d/oferta/panele-fotowoltaiczne-455w-longi-za-199-zl-brutto-fotowoltaika-CID5216-ID19umsR.html?search_reason=search|organic

• Lubię to 1
Opublikowano

Tak, te OLX`y  nie dają jakiegoś poczucia bezpieczeństwa 👍

Opublikowano
9 minut temu, Andrzej_M_ napisał(a):

Bardziej wiarygodny sprzedawca.

https://axonpv.pl/produkty/

Dobrze i to wiedzieć ale ja sam bym jechał je odebrać na miejscu bo do Gliwic Brzezinka mam najbliżej ,przyczepka i widzę co biorę , młody miesiąc temu kupował kilkanaście szt u używek z DE po 35 zł i po miesiącu sprawdzania wyszły mu niezwykle zadawalająco ,nie ma się czego bać .

Opublikowano

No to trzeba brać, puki ceny dobre.

Opublikowano

Pytanie amatorskie trochę z innej beczki. Gdybym chciał zrobić zasilanie pompy ciepła z PV, z magazynem energii, ale tak żeby była zasilana tylko PC a nie reszta sieci elektrycznej w domu, to jaki inwerter należało by wybrać? No i gdy akumulatory puste to powinien przełączyć PC na zasilanie z sieci 230v. Trójfazowy bo PC wymaga 3 faz. Jesteście w stanie mnie naprowadzić na odpowiednie urządzenia?

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, nightwatch napisał(a):

,,,,  Jesteście w stanie mnie naprowadzić na odpowiednie urządzenia?

TAK.

Śledź z uwagą wypowiedzi kolegi @o6483256.

ps1.
Ja dołączę do dyskusji nieco później. W wieku starczym muszę mieć do dyspozycji nieco więcej czasu.

ps2.
Przepraszam, skłamałem.
WHO dzieli starość na wiek podeszły (60-75 lat - wczesna starość) oraz wiek starczy (75-90 lat - późna starość). Osoby powyżej 90 lat to wiek sędziwy.

Edytowane przez Andrzej_M_
  • Haha 1