Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Tutaj piszemy ogólne pytania i odpowiedzi w temacie sterownika SKZP-02.

Wątek o aplikacji Wojszym | Wątek o sondzie Brager

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a na iOS też się coś pojawi?

Opublikowano
W dniu 5.01.2019 o 21:04, YaroXylen napisał:

Witam

Najciekawsze to masz temperatury... kocioł duży 25kW, idzie mocą prawie 50% ma temperaturę 50,9stopnia ........... a spaliny 57,6stopnia.....  normalnie Kana Galilejska :))

No tylko pozazdrościć takiej sprawności kotła.

Pozdrawiam.YARO

A mnie jest niepotrzebna ta "prosta kreska".

Moduluje od 7 do 30%, a gdy przychodzi mróz, wali w górę do 100% i sobie powoli schodzi.

Spalanie dzisiejszej doby (-15°C), dzień -4 wynosi... chwilę pójdę zobaczyć.....

...jestem, yyyyy - 12,3kg/d.

Nie wiem czy to dużo czy mało, ja jestem zadowolony, w kotle może nie siwo, biało czy jak tam się chwalą, ale "sypko".

Pozdrawiam.

• Zgadzam się 1
Opublikowano

Dostępne nowe wersje testowe V2.19B oraz aplikacja na system Android V1.30

http://costerowniki.pl/pl/p/WERSJE-TESTOWE/19

Przy zgłaszaniu błędów proszę zawsze pisać numer wersji softu na początku posta lub pisać jako wiadomość prywatną.

Proszę szczególnie osoby u których wskazanie pozycji  mieszacza się rozjeżdżało z fizyczną pozycją o info zwrotne.

• Lubię to 1
Opublikowano

W apce 1.30 jak wchodzę w ustawienia mieszacza, żeby np zmienić temp to wywala błąd java coś tam i jeśli nacisne kontynuluj to apka się wyłącza 

Opublikowano (edytowane)

Trzeba zainstalować soft 2.19 B na sterowniku.

Połączenie musi być z serwerem Timela.

Edytowane przez TomekBrz
Opublikowano

Dodam jeszcze że ładnie teraz apka wygląda. Moja sugestia aby sterwonik zapamietywal nastawy dla kilku rodzaju groszkow. To byla by super opcja. Super praca Panie Tomku. Pozdrawiam 

Opublikowano (edytowane)

Czy w nowej wersji apki na androida temp, zadana wyświetlana jest tak  jak w starej np. u mnie 44st  a realnie jest inna bo dochodzi korekta pogodowa. Na sterowniku i panelu pokojowym pokazana jest temp. zadana po korekcie pogodowej i to jest ok. Screenshot_20190107-194238_Gallery.thumb.jpg.cd01becaac8c9b980422f1ba0324a163.jpg

Edytowane przez janklos12
Opublikowano

I poprawka obnižania pogodowki jest ?

Opublikowano (edytowane)

W nowej...? Až do teraz jest wewnetrzna przy pogodowke tylko numer na ekranie.

Edytowane przez bercus