Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Matejko1 napisał(a):

@PioBin Ja nie robię insynuacji, że jak komentujesz tanie kotły to po to aby się przyczepić, więc daruj sobie takie przytyki i złośliwości.

Problem z hałasem w kotłach z dmuchawą jest przecież stary. I jest to na filmach Youtube, które można obejrzeć i odsłuchać. Jak chcesz możesz je sobie znaleźć i linkować dla potomnych.

Nie zmienaj postow i nie zycze sobie zebys sie do mnie zwracal na forum. Juz dawno przejzalem na oczy z kim mam do czynienia.

Ja nie napisalem nic do Ciebie i o Tobie.

Opublikowano (edytowane)

@PioBin Ja nie robię wywodów, iż skoro @Piobin faworyzuje drogie kotły z drogą elektroniką to nie powinien szukać dziury w całym w innych kotłach gdy tej dziury nie ma, więc proszę sobie takie insynuacje, przytyki i złośliwości darować.

@PioBin Ja nie robię insynuacji, iż dawno przejrzałem na oczy z kim mam do czynienia, więc proszę sobie takie insynuacje, przytyki i złośliwości darować.

Ty masz kocioł podajnikowy na pellet, a mowa jest o kotłach zasypowych a o tych są filmy. Podajnikowymi nie interesowałem się na tyle, żeby zastanawiać się nad hałasem dmuchawy.

Edytowane przez Matejko1
Opublikowano

Skoro kolego @Matejko1 poczul sie personalnie dotkniety wiec moze mam racje?

Zadnych marek kotlow nie faworyzuje.

Cenie technologie i inzynierie, konstrukcje i pomiary, pomysl i innowacyjnosc, postep!

W Twoim kotle tego brak!

Opublikowano

O, się zaczyna.🫤

Opublikowano (edytowane)

@PioBin Ja nie robię insynuacji, że skoro ktoś poczuł się personalnie dotknięty przytykami czy złośliwością to racją jest iż należy mu robić przytyki i złośliwości, więc proszę sobie takie insynuacje, przytyki i złośliwości darować.

Ja nie robię insynuacji, że drogie kotłom z drogą elektroniką są Twoje, więc proszę sobie takie insynuacje, przytyki i złośliwości darować.

Ja cenie sens ekonomiczny inwestycji, bezawaryjność, technologie i inżynierie, konstrukcje i pomiary, pomysl i innowacyjnosc, postep!

Natomiast mam inny pogląd na kotły. Uważam, że różne kotły są dobre w zależności od sytuacji i żadnych nie faworyzuje.

Edytowane przez Matejko1
Opublikowano

Sie nakrecil.

Prosilem zeby juz do mnie nie pisal. Ja nie bede pisal do niego. Natomiast nie omieszkam skomentowac tego co wypisuje lub insynuuje.

Opublikowano (edytowane)

Ja nie robię wywodów, że @Piobin "się nakręcił" i tego typu przytyki i złośliwości proszę sobie darować.

Ja nie robię wywodów, że @Piobin coś "wypisuje" i tego typu przytyki i złośliwości proszę sobie darować.

Prosiłem aby @Piobin nie robił insynuacji i pewnie w zależności od potrzeby będę komentował.

Edytowane przez Matejko1
Opublikowano

Zaraz tu wpadnie 🕵️ i będzie nałożona blokada lub ⛓️💥.