Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Sklep PGG - jak kupić opał?

Wiadomość dodana przez marcin,

O sposobie zakupu i dostępności opału proszę dyskutować w klubie Zakupy opału (PGG, Tauron i inne).

Temat jest zamknięty i nie będzie już aktualizowany. Dyskusja jest przeniesiona do klubu, do którego link znajdziesz powyżej.

Jeżeli nie jesteś w stanie zakupić opału na 99% wynika to z dwóch powodów: sklep nie wytrzymuje obciążenia lub towar został wcześniej wyprzedany. Jednym słowem zakup wymaga przysłowiowego łutu szczęścia.

Proszę o nie zakładanie na głównym forum nowych tematów o zakupie opału w PGG. Zostaje temat o jakości opału z PGG. Informacji proszę szukać w podanych poniżej linkach. 

---------------------------------

Wszelkie aktualne informacje znajdują się w sklepie pod adresami: 

https://sklep.pgg.pl/najczesciej-zadawane-pytania

https://sklep.pgg.pl/regulamin-sklepu

https://sklep.pgg.pl/kontakt

Oraz na forum:

A także jak ktoś ma więcej cierpliwości tematy z kosza:

O jakości opału:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość raczej tylko zdąży zauważyć że było......

Opublikowano

Szykujcie się na atak na sklep. Ekogroszek na składach mocno w górę. Kwestia czasu jak za tonę będzie 2000zł. Już chciałem wcześniej napisać że dodali zabezpieczenie po odświeżaniu strony. Dzisiaj po tygodniu walki udało mi się kupić karlika. Może z tym odświeżaniem strona tak nie będzie padać. Ja i tak kupuje z telefonu i sam odświeżam, ale wymaga to ciągłej obserwacji.

Opublikowano

Dla osób odświeżających stronę ręcznie, a myślę, że jednak jest ich więcej te captcha nic nie zmieni, jedno dodatkowe kliknięcie co jakiś czas. Strona będzie dalej mulić.

Opublikowano (edytowane)

Zamiast zastosować popularne zabezpieczenia przed automatami to się bawią w jakieś kostki, które dla znających temat nie są żadną przeszkodą. Trudniej będzie kupić zwykłym ludziom, bo dochodzi jeszcze jeden krok do wykonania.

Edytowane przez h3nio
  • Zgadzam się 2
Opublikowano

Witam. Jak mam dodany do koszyka to tam lepiej odświeżyć co chwilę - dobrze kombinuję? Minus to tylko jeden typ groszku do upolowania. Zawsze to chyba o jedno dwa kliknięcia mniej.

Opublikowano

Na początku w koszu nie bylo kostek. Sam sie cieszylem ze w koszyku mam wegiel...

Opublikowano

Brakuje groszku to dali kostkę 😂.

Opublikowano

No to teraz zrobili takie usprawnienia, że nie idzie na stronę wejść w ogóle. Captcha - ok, ale to co się potem dzieje, to jakaś tragedia. Czy to ktoś testował, czy jak to mówią wrzucamy na produkcję, a ludzie przetestują.

Opublikowano

Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc jak obejść te zabezpieczenie z kostkami bo dziś mnie wywaliło i mi zablokowało  stronę pisze że skontaktować się z administratorem.... Za pomoc z Góry Wielkie Dzięki Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Myślę, że to nie ma większego znaczenia. Lada moment i tak dekretem Matołusza cała produkcja polskiego węgla, w tym z PGG zostanie przeznaczona na zabezpieczenie sektora energetycznego. 

W tym momencie opał w PGG jest już nie do kupienia. 

RIP. Wypijmy za Karlika jak ten rusek za moskiewską giełdę. 

Edytowane przez der
  • Zgadzam się 1
  • Nie zgadzam się 1
Opublikowano

Tylko dlaczego mamy się konsultować ze swoim administratorem? Co ja mam do Orange wysłać?  Coś mi się zdaje, że blokują dostęp, bo za dużo żądań z danego źródła jest.

Opublikowano

Ja miałem już komunikat "Proszę nie odświeżać przeglądarki"(ten niebieski po kliknięciu złóż zamówienie i zapłać) i już 2 dzień z rzędu po 20 sekundach oczekiwania dostaje komunikat brak towaru

• Zgadzam się 1
Opublikowano (edytowane)

Dobra wprowadzili kostki ale coś jest nie halo. Miał ktoś tak z telefonu?

Screenshot_20220308_083023_com.android.chrome.jpg

Edytowane przez hajtaler428
Opublikowano

Kostek nie było a i strona odświeżała się dużo lepiej niż poprzednie dni. I w końcu udało mi sie 2t karlika kupić 😋

Całą wieczność mieliło na końcu i już myślałem że jak poprzednio wyskoczy brak towaru....

Opublikowano

ja odświeżałem na telefonie stronę pieklorza na laptopie miałem otwarty koszyk z 2 tonami zobaczyłem na telefonie ze jest odświeżyłem odrazu może z 3 sekundy minęły plus 3 sie ładował koszyk ale towaru już nie było.
Karlika łatwiej kupić?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.