Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadza się dzisiaj był tylko pieklorz. Chciałem zamówić dla koleżanki, wszystko miałem przygotowane ale zniknął w sekundach. Wczoraj kupiłem karlika dla siebie, ale miałem już wszystko gotowe, zostało tylko kliknąć potwierdź i nic więcej, dlatego się udało. Dzisiaj musiałem dodać do koszyka a to jednak jest kilka sekund i przejść dalej. Co do czasów to wczoraj z rana był nawet ekomial. Ale wszystko poszło w moment. Ktoś pisał że dali nawet o 11.30. Pewnie celowo zmieniają czas. 

No i przed chwilą dali karlika, był na tyle długo że nawet zdążyłem się zalogować, bo mnie wylogowało pisałem pesel i zaznaczyłem inne opcje, także trwało to wieki. No i zamówiłem koleżance 2tony. Obserwujcie o innych godzinach. 

Opublikowano

Witam 

Słuchajcie faktycznie zwiększa się ilość na stronie. Ja kupiłem dosłownie 10 minut temu 2 tony. Zaczęli dodawać stan przez cały dzień pracy czyli do 14. Przez dobrą minutę był dostępny więc obstawiam, że z 20 ton to było dostępnych jak nie lepiej. Pomału się uspokaja sytuacja ...chyba.... Także jakby co to po 9 też dodają stany. Jak ktoś poluje to niestety ale cały dzień do 13 musi polować.....

Opublikowano

Chyba zmienili trochę godziny. Wczoraj mi się udało zamówić w okolicach 12:45 pieklorza. Miałem wystarczająco czasu aby kilka razy odświeżyć stronę główną, wywalić karlika z koszyka i zamówić pieklorza, więc był mniejszy ruch wtedy na stronie.

Jak rzucali towar w godzinach standardowych to strona zaczynała wysiadać, a jak się coś pojawiało to momentalnie znikało.

1 godzinę temu, Hazi napisał:

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że wystarczy wpisać na olx KARLIK to mamy w ch...j biznesowych Januszków, którzy szybkim sposobem chcą się wzbogacić i zamawiają codziennie ekogroszek na handel. Masakra jakaś. Oczywiście ceny na OLX od 1300 wzwyż. W końcu dlaczego Januszek miałby zarobić 200 zł jak może 400.... 

Też widziałem takich na allegro. 1300 za tonę. No cóż ktoś to pewnie i tak kupi.

Opublikowano (edytowane)

właśnie kupiłem pieklorza 1t jest teraz dostępny

Już, nie jest 😁 Był dostępny niecałe 3minuty.

image.png.8474eafa2f848feb888af7774845c11d.png

Edytowane przez o6483256
Opublikowano

No i ja w końcu Pieklorza przytuliłem. Karlik był o 10 przez 2 minuty a po nim Pieklorz przez 30 sek.

Opublikowano
3 minuty temu, Skylux napisał:

No i ja w końcu Pieklorza przytuliłem. Karlik był o 10 przez 2 minuty a po nim Pieklorz przez 30 sek.

Był dłużej, co najmniej 3 minuty 😉

Opublikowano

Jak to mówi moja córcia . Udalo się mi się 😁

Opublikowano

Bo to ja wytargalem 🤣 

• Lubię to 1
Opublikowano

Heheheh, kliknąłem pieklorza, a zamówienie poszło na karlika (musiała przeskoczyć w ostatnim momencie dostępność) 

Jeden pies 👍😉

Opublikowano

Nie cały, tylko od 6:30 do 14:00

• Lubię to 2
Opublikowano
3 minuty temu, Premier napisał:

Co wy cały dzień przed kompem na tej stronie siedzicie i odświeżacie aż się pojawi?

Automaty śledzą stronę 24h, my tylko wnioski piszemy np. rzucają więcej towaru, już w styczniu 2022 każdy kupi ile chce (no prawie)

Opublikowano

Mała oglada bajki to ja z telefonem w lapce i odświeżanie . Też nie cały czas bo rano jak poszlem (bo blisko) na fajeczke to po powrocie widziałem w tym wątku udany zakup . Dwa dni takiego nie ciągłego polowania i sukces 😄

Opublikowano

To było moje pierwsze podejście do zakupów, odświeżałem stronę raptem 20 minut i trach!

Wcześniej oczywiście uzupełniłem sobie profil, tak aby podczas zakupu pozostało tylko wpisanie peselu.

Opublikowano

Dzisiaj rano pomogłem koledze w pracy kupić tonę, bo męczył się kilka dni. Teraz ja kupiłem tonę karlika na przyszła zimę. W sumie nigdy nie miałem workowanego węgla

Opublikowano

Moim zdaniem PGG rozłożył te trzy rzuty dziennie na kilka mniejszych. Dlatego częściej jest i łatwiej go kupić. Ja sobie kliknąłem teraz stronę i był dostępny więc wielce prawdopodobne że dawne godziny rzutów to już historia. Rzucają kiedy chcą i bardzo dobrze. Więcej normalnych ludzi sobie kupić. 

groch.png

• Zgadzam się 2
Opublikowano (edytowane)

WUNGIEL RZUCILI  !!!!!!

DJvk9kpTURBXy83OGYxMWE5MWRiY2M3MDE1ZTE4OTNiZjAzOTcxZDczYi5qcGeSlQMAKM0Hds0EMpMFzQFozQFogqEwAaExAQ.jpg.f21ff4d6df31455af4a9767039c1f7e1.jpg

YARO.

Edytowane przez YaroXylen
  • Lubię to 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.