Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Sterownik Kotla Skzp-02 - Aplikacja Mobilna, Konwertery

Wiadomość dodana przez marcin

Tutaj piszemy tylko o aplikacji mobilnej dla SKZP autorstwa @wojszym2244.

Główną dyskusję o SKZP 02 znajdziesz klikając tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie to samo kilka dni temu przestało działać podgląd jest ale nic nie można zmienić niby wysyła do serwera ale nic się nie zmienia . Wygląda chyba na jakiś problem z serwerem , bo ani z telefonu ani z komputera nie działa z lokalnej sieci też nic.

Opublikowano

O ile dobrze wiem, to wojszym jest prywatnym serwerem, nie ma nic wspólnego z Timelem..

Opublikowano

Czyli nadal jest jak to w Polsce nic nie działa i nikt nie wie dla czego a może by zapytać twórcę aplikacji ?

2 minuty temu, agamajkel napisał(a):

Czyli nadal jest jak to w Polsce nic nie działa i nikt nie wie dla czego a może by zapytać twórcę aplikacji ?

Właśnie wszedłem na aplikację i bez problemu wyłączyłem zdalnie sterownik, sprawdźcie 

Opublikowano

Potwierdzam, zapis działa prawidłowo za pierwszym kliknięciem.👍

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować wyświetla się komunikat
- nieprawidłowy id sterownika lub pin. Tymi samymi danymi się loguje na wojszymie.

Opublikowano

Sprawdź czy nie ma spacji przed lub na końcu, jest nie widoczna, a dla komputerów istotna.

Opublikowano
W dniu 21.04.2026 o 10:27, AndyB napisał(a):

Dzień dobry,

dostępna jest nowa aplikacja do obsługi sterowników Timel. 

Obsługa odbywa się przez przeglądarkę internetową. Działa na każdym systemie (Android, iOS, Windows, Mac Os).

Dla wszystkich użytkowników oryginalnych modułów internetowych Timel obsługa jest bezpłatna. 

Obsługuje wszystkie sterowniki kotłów SKZP oraz sterownik pompy ciepła RPC-100.

Adres:

https://e.timel.pl/login

Sterownik musi być połączony z serwerem 46.242.128.17

Tego posta czytaliscie?

Opublikowano

No chyba że do zarejestrowania jest potrzeba zmiany serwera. Na razie nie chce tego robić bo później zawsze kłopot z nawiązaniem połączenia.