Gość Opublikowano 6 Czerwca 2019 #976 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 (edytowane) @berthold61 Dzięki. Na mojej przeglądarce ceny to 17zł z groszem brutto-tłumaczenie sklepu jest takie,że to cena netto a pokazuje tak dlatego,że mieszkam poza Polską... Chciałem się upewnić czy faktycznie tak jest. Edytowane 6 Czerwca 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 6 Czerwca 2019 #977 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 2 godziny temu, gaizka2 napisał: W granicach 20-37 ri Teraz to już ponoć pod 50 RI. W każdym razie jak to w kirgizie odpaliłem, to był pierwszy i ostatni raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speq Opublikowano 6 Czerwca 2019 #978 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 No to ciekawe co będzie w sezonie, bo jednak Wesoła do mnie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaizka2 Opublikowano 6 Czerwca 2019 #979 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Teraz to już ponoć pod 50 RI. W każdym razie jak to w kirgizie odpaliłem, to był pierwszy i ostatni raz.Dzisiaj odbierałem wywrotkę to podobno robią z dwóch ścian. Jedna ma 50 ri druga 15 ri. Sprzedają niby zmieszane te dwie . Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maronka Opublikowano 6 Czerwca 2019 #980 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 (edytowane) Daj koniecznie znać jak z tą wesołą jest ,bo przy mieszaniu z drewnem pewnie nie będzie problemu ale przy paleniu ciągłym już pewnie tak ,szczególnie w ds-ie,, bo w tym broda transie powiedzieli mi że wesoła jest mocniejsza od staszica to pewnie tą spiekalność ma większą Edytowane 6 Czerwca 2019 przez maronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 6 Czerwca 2019 #981 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Panowie Wesoła , Staszic , Wujek i do niedawna Wieczorek biorą te same pokłady węgla , przeważnie pokład 510 , mieszkam od wymienionych kopalń mniej jak 10 km ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maronka Opublikowano 7 Czerwca 2019 #982 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 No to super bo to są jedne z lepszych węgli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speq Opublikowano 24 Czerwca 2019 #983 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 W dniu 6.06.2019 o 15:32, maronka napisał: Daj koniecznie znać jak z tą wesołą jest. Przyjechała, sucha jak pieprz, zapakowana w worki. Nie paliłem nią bo nie mam potrzeby więc ciężko będzie mi coś na ten temat powiedzieć Nie Ie wiem jak wygląda Wesoła na żywo dlatego wrzucam jak to wygląda u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thogal Opublikowano 25 Czerwca 2019 #984 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speq Opublikowano 25 Czerwca 2019 #985 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Finalnie 870, ale przeciągnęła się dostawa. Pierwotnie było za 890 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thogal Opublikowano 25 Czerwca 2019 #986 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Ale to z stacjonarnego sklepu czy wysyłka? Jak wysyłka to cena z transportem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maronka Opublikowano 25 Czerwca 2019 #987 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) Na oko ładna ta wesoła jest ,oczywiście przy pierwszych chłodach daj znać jakie masz co do niej odczucia przy spalaniu ,ja dopiero będę zamawiał w październiku , jak spalę drewno będące teraz w kotłowni,ale o takie cuś mi chodzi ,tzn grubość jest dość pokaźna co z pewnością przełoży się na spokojniejsze dłuższe spalanie, a i pewnie spiekanie też nie będzie upierdliwe jak w przypadku drobniejszego ziarna Edytowane 25 Czerwca 2019 przez maronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speq Opublikowano 25 Czerwca 2019 #988 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Cena razem z transportem. Trochę drobniejszych frakcji jest, ale nie ma dramatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maronka Opublikowano 25 Czerwca 2019 #989 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Trochę to może być bo nawet lepiej się wszystko pali,drobna podpala grubą i kociołek hula ,a gruba frakcja zaś się spala i spala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thogal Opublikowano 25 Czerwca 2019 #990 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Ten węgiel to z jakiegoś składu czy z kopalni? Podaj namiar to może zakupie bo mam dość gowniane go węgla z Rosji i nie wiele lepszego polskiego co mam na składach w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speq Opublikowano 25 Czerwca 2019 #991 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 http://brodatrans.pl/ Tutaj kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maronka Opublikowano 25 Czerwca 2019 #992 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 No właśnie u nich mam umówiony zakup,i cieszy mnie że jest ok ale oni mi chcą sprzedać za 1000złtona,do ciebie ile mieli kilometrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speq Opublikowano 25 Czerwca 2019 #993 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 200 km. W zasadzie nie było innej oferty cenowej, co mi bardzo pasowało. Cena niższa niż na składach w okolicy za węgiel luzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maronka Opublikowano 25 Czerwca 2019 #994 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 To tyle co do mnie,ciekawe skąd ta różnica pewnie z tego że ja chciałem w 10kg workach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sambor Opublikowano 25 Czerwca 2019 #995 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 1 godzinę temu, maronka napisał: No właśnie u nich mam umówiony zakup, Po co ci ten "czarnuch"? masz takie fajne drewno! Pal nim! zamiast węglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maronka Opublikowano 25 Czerwca 2019 #996 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Palę 15 m/p bo tyle potrafię zgromadzić reszte węglem gdzie jest wygoda w zimne dni,nie ma mnie od 8 do18 i nikt nie chce dokładać więc 10 kg węgla na 40l drewna z rana załatwia mi sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speq Opublikowano 25 Czerwca 2019 #997 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 5 godzin temu, maronka napisał: To tyle co do mnie,ciekawe skąd ta różnica pewnie z tego że ja chciałem w 10kg workach Jest taka opcja, bo porównywałem ceny i worki 10kg były droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maronka Opublikowano 26 Czerwca 2019 #998 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Dzwoniłem przed chwilą i w workach 25 kg wesoła I mają 880 a w 10 kg 1000,przy zakupie 2t upust20zł na tonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 26 Czerwca 2019 #999 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Z transportem do Ostrzeszowa tylko 880? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speq Opublikowano 26 Czerwca 2019 #1000 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi