o6483256 Opublikowano 2 godziny temu #51 Opublikowano 2 godziny temu Dokładnie tak z jednym ale. Człowiek spłacał 20 lat hipotekę i nie chce już "powtórki z rozrywki", a obecnie stać go na opał. Co będzie za 5-10 lat tego z nas nikt nie wie 😉 Osobiście władam pieniądze w rzeczy które przynoszą nawet niewielkie oszczędności (procentujące w skali lat) bo wiem, że za chwilę tych pieniędzy mogę nie mieć. Co do "musi się zwracać" to hasło zawsze mnie rozbawiało, tylko dlaczego ludzie nie stosuję tego do nowego auta, telewizora, czy smartfona? 1 Cytuj
nightwatch Opublikowano 55 minut temu #52 Opublikowano 55 minut temu Inwestycja to jest jak zapłacisz 50 tys za pompę ciepła albo PV. A jak to samo kupisz za 5tys to jest raczej łapanie okazji. Tak że inwestowania nie polecam, lepiej kupować z sensem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi