Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był długo. Chciałem koledze kupić, ale cały czas pojawiał się komunikat o błędnym adresie. Adres był wprowadzony OK. Wpisywaliśmy jeszcze raz, w innej przeglądarce i dupa. Kilka dni temu kupiłem koledze bez problemu.

Opublikowano

3 tony karlika w koszyku.Nie zdążyłem dokonać transakcji bo mi błąd dowodu osobistego wywalał.Łatwiej teraz będzie kupić jak towar w koszyku?

Opublikowano

Teraz odświeżaj koszyk, taka różnica.

Opublikowano

Na 95% nie kupisz razem, chyba, że razem się coś czego potrzebujesz pojawi. Utrudnisz sobie w zasadzie zadanie niemożliwe bez umiejętności programowania. Serwer można odpytać prostym skryptem, a to oznacza, że szarak ma marne szanse.

Opublikowano (edytowane)

Szarak nie ma marnych szans, bo może sobie siedzieć i klikać. Mi to zajęło niecałe 20 minut, a w kolejnych dniach 3x trafiłem na towar tak od niechcenia.

Druga sprawa, że robotę mam siedzącą przed kompem, więc mogę "pocwaniakować" 🙂

Ktoś nie jest na bieżąco przy komputerze to faktycznie jest problem.

Edytowane przez o6483256
Opublikowano
9 minut temu, o6483256 napisał:

Szarak nie ma marnych szans, bo może sobie siedzieć i klikać. Mi to zajęło niecałe 20 minut, a w kolejnych dniach 3x trafiłem na towar tak od niechcenia.

A mnie klikając od niechcenia w grudniu w godzinach jak rzucają kilka razy serwer po prostu zawisł. Mam białą planszę z komunikatem PR_CONNECT_RESET_ERROR.

Opublikowano (edytowane)

Mi też, ale to wynika z dużej liczby zapytań, trzeba wtedy odświeżać stronę. 

PS Skrypty, też wtedy nie działają.

Edytowane przez o6483256
Opublikowano

Wyjątkowo ponarzekam:

- kupiłem sąsiadowi w poniedziałek karlika
- do teraz (czy prawie całe 3 dni robocze) jest "w trakcie realizacji" czyli może kiedyś wyślą...

głupi ja, byłem mocno pewien, że kupiony w poniedziałek towar dotrze do odbiorcy do najbliższego piątku

Opublikowano

Ja kupiłem we wtorek, dzisiaj wyjechał do mnie na palecie.

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, o6483256 napisał:

Szarak nie ma marnych szans,

Kup razem pieklorza i karlika 🙂 On chce kupić razem. To już jest wyczyn.

21 minut temu, Pomocyklimosz napisał:

10.07 się pojawił na jakies 2 minuty. PGG zmieniło godziny wrzutów.

Wczoraj o 13:30 i w okolicach nic nie było na 100%

Dzisiaj na 100% do 10:34 nie było Pieklorza.

pieklorz.png

Edytowane przez digi
Opublikowano

pojawił sie teraz najpierw pieklorz - dodałem do koszyka, po 5min pojawił sie karlik. Chciałem po tonie każdego ale żeby wsadzic karlika do koszyka musiałem usunąć pieklorza, dawno nie miałem takiego stresu xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.