Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Japprdl...  poddaje się. Na Śląsku mieszkać i siedzieć pół dnia klikając, żeby kupić węgiel..  Przecież to jak zamawiać drzewo przez internet mieszkając w lesie..

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu
Opublikowano

Różnica jest taka, że mieszkając w lesie musisz uważać, aby ci gałąź na głowę nie spadła,

lub nawet całe drzewo.

Wiem to z własnego doświadczenia.

A worek z ekogroszkiem ci na głowę na spadnie nawet na Śląsku.

Opublikowano

No jest na stronie karlik teraz dostępny.

Opublikowano

Znów się nie udalo, mimo towaru w koszyku. Klikałam "przejdz do kasy" i.. cisza. zero odzewu. Już nie wiem czy to coś nie tak po mojej stronie? Podziwiam ludzi, którym się udaje kupić.

Opublikowano

Był Karlik i to dosyć długo ale z początku nie szło wogole wejść na sklep na się muliło

Opublikowano
6 minut temu, Scary1234 napisał:

Limit 3 palet na dobę 😉 

Tylko patrzeć jak kartki na wungiel wprowadzą 

• Zgadzam się 1
Opublikowano

7:54 karlik 

Opublikowano
21 godzin temu, kamis14 napisał:

@scary1234 nie widzę tego limitu 3t. 

W koszyku przy dodaniu towaru i wpisaniu danych dla kuriera pisze na czerwono, że akceptuje się limit 3 palet na dobę 🙂

Opublikowano

@scary1234 ja sprawdzałem tylko na sucho, przy braku towaru. Ogólnie to zgadzam się z tym, że limit powinien być. Niekoniecznie 3t. Ktoś dał inna propozycje 5t na miesiąc i to by sprawę załatwiło. Myślę, że kwestia maksymalnie miesiąca i dostępność będzie znacznie większa. Już zauważyć można - z tego co piszecie, że towar pojawia się na dłuższą chwilę. Ludzie kupują na zapas. Przed nami został najzimniejszy luty a wtedy już z górki. 

Opublikowano

Jak nie masz zapisanych danych do konta to nie ma szans zamówić, a jak nie zamówisz (praktycznie jak się pojawiło próbowałem) to nie wpiszesz danych i ich nie zapiszesz w kasie 😄 

Opublikowano

Był, ale może niespełna minutę... udało się przejść z koszyka do kasy;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.