Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Dostępność opału z PGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy mając towar w koszyku, w kolejnym rzucie nalezy najpierw odswiezyc koszyk, czy wystarczy kliknąć "przejdz do kasy"?

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 866.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @radziol zostałeś leserem roku. Nie chciało się przeczytać nawet ostatniego postu

• W związku z tym, że wątek i tak jest długi i średnio czytelny proszę o: pisanie tylko na temat jeżeli ktoś wyżej, kilka minut wcześniej napisał np. "Od rana nie było" albo że było o xx

• Karlik big bag 14:25 Grenn 14:26

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Godzinę temu, Zurek30 napisał:

A ktoś wie dlaczego Karolinki nie ma

Dlatego że ja kupiłem... tak dla sportu  🙂 bo mi nie potrzebny ... ale jak wszyscy to i ja.... ¯\_(ヅ)_/¯

A dzisiaj jeszcze tona Karlika dla sąsiada..... też zapłacona...

YARO

20220117_104813.thumb.jpg.c219ef645a5a00154ae1843e724adcaf.jpg

Edytowane przez YaroXylen
dopisek

Opublikowano

Panowie Karlik jest

Opublikowano

12.40 karlik. Nie udalo się 😞 No i po zawodach na dziś 😞

Edytowane przez milomilo

Opublikowano

Niestety na dzisiaj koniec nawet nie udało się z poziomu kasy dwa razy kupić Karlika.

Opublikowano
22 minuty temu, YaroXylen napisał:

Dlatego że ja kupiłem... tak dla sportu  🙂 bo mi nie potrzebny ... ale jak wszyscy to i ja.... ¯\_(ヅ)_/¯

A dzisiaj jeszcze tona Karlika dla sąsiada..... też zapłacona...

YARO

20220117_104813.thumb.jpg.c219ef645a5a00154ae1843e724adcaf.jpg

witam, widzę że jest pompa ciepła i ekogroszek chętnie bym posłuchał jak to chodzi 

Opublikowano

Nie ogarniam już tego.....miałem 2 Tony i juz na ostatniej prostej w kasie.....jak teraz się pojawił i chciałem iść dalej.....to wyrzuciło mnie i hasło.....twój koszyk jest pusty. Szacunek tym co się udało....bo łatwe to niestety nie jest. Z drugiej strony musiałbym nie pracować żeby czekać aż się pojawi.....

Opublikowano

Jutro kolejne polowanie [emoji16]

Opublikowano
9 minut temu, Dz16 napisał:

Niestety na dzisiaj koniec nawet nie udało się z poziomu kasy dwa razy kupić Karlika.

8 minut temu, grzegorz665 napisał:

Nie ogarniam już tego.....miałem 2 Tony i juz na ostatniej prostej w kasie.....jak teraz się pojawił i chciałem iść dalej.....to wyrzuciło mnie i hasło.....twój koszyk jest pusty. Szacunek tym co się udało....bo łatwe to niestety nie jest. Z drugiej strony musiałbym nie pracować żeby czekać aż się pojawi.....

Dziwne - znaczy chyba zależy wszystko od łącza - ja np(nie żebym się chwalił) dziś sfinalizowałem 3 zamówienia od zera(tzna nie miałem nic w koszyku) Raz 2 tony karlik i 2x po 2 tony pieklorz. Myślałem że mi się nie uda pieklorza zamówić i najpierw zamówiłem karlika na przelew ale się udało więc karlika nie opłacę i mi się anuluje. Ktoś wie - anulowanie po nieopłaceniu niesie jakieś konsekwencje?

Ale też internet nie jakiś huragan - używam laptopa połączonego przez wifi z hotspota z telefonu. Download 50GB, Upload 8-10 GB, Ping 20-30

Edytowane przez hajtaler428

Opublikowano

Nie mam pojęcia czemu nie udało się.Net szybki 600mb, może dlatego że musiałem odświeżyć kasę bo nie wczytało dwa razy danych

Opublikowano

Kraj na węglu połozony...kto tym rzadzi???🤬 Oczywiście nie udało sie. Trzeba siedzieć pół dnia i nie wychodzić nawet do kibla..

Opublikowano

Też zastanawiałem się nad tym , żeby Karlika z koszyka usunąć jak rano się nie udało i polować na Pieklorza,ale myślałem że Pieklorza ciężko upolować żeby sfinalizować

Opublikowano

ostatnio tak miałem , poszedłem tylko do kuchni po kawę i już było po ptokach....

Opublikowano
20 minut temu, grzegorz665 napisał:

Jak się zalogujesz to w koszyku powinno Ci zostać bo ja rano tak miałem że dodało mi do koszyka,ale nie mogłem danych wczytać bo jakimś cudem wylogowalo mnie a sprawdzałem wcześniej czy wszytsko jest ok.Tak samo wywala z kasy do loszyka ale jak zamkniesz stronę i wkleisz skrót kasy to po paru próbach znów do lasy Cię wrzuci.Jutro czas zaczynać polowanie od kasy

Opublikowano

Ja już w koszyku greenpala mam z 2 tyg i nic się nie skasowało

Opublikowano
12 minut temu, radziol napisał:

ostatnio tak miałem , poszedłem tylko do kuchni po kawę i już było po ptokach....

Niestety telefon trzeba mieć przy sobie i non stop odświeżać stronę bo to tylko chwila i po ptokach...

Opublikowano
3 godziny temu, Dz16 napisał:

Trzy razy dziennie z tego co zaobserwowałem.Rano miedzy 6:20-7:30 później 9:00-10:30 a trzeci raz to widziałem w przedziale od 12:00 do 13:30 ale może ktoś wie lepiej w jakich godzinach pojawia się ostatni raz

Dzięki za odpowiedź  

Opublikowano

Pali już ktoś Karolinką ?
Dziś do mnie przyjechała testowa tona i zastanawiam się na co się nastawiać 🙂

Opublikowano

Czyli dzisiaj już nie będzie aktualizacji?

Opublikowano
Godzinę temu, SZPAWEŁ napisał:

witam, widzę że jest pompa ciepła i ekogroszek chętnie bym posłuchał jak to chodzi 

Witam.

Chodzi chodzi....ᕦ(ツ)ᕤ  . Popatrz, poczytaj, zapraszam ==>

https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/34024-pompa-ciepła-haier-8kw/?do=findComment&comment=603601 taki fragment

oraz tu ==> https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/31240-projekt-kosztorys-ocena-propozycji/?do=findComment&comment=530556 i dalsze posty, wkrótce będzie uzupełnienie, gdyż przyjdzie f-ra za prąd ...oj będzie się działo 🙂

A groszek dla sąsiada (karlik) i dla szwagra(Karolinka)... parę worków kusi mnie wziąć i rozpalić mojego GAGARINA bo raz na rok trzeba przepalić ten złom... trochę pordzewiał w środku i nawet łapką musiałem drzwiczki otwierać bo jakoś się "zassały"....... ale trochę się nie chce..... (ツ゚)Pompa straaaaasznie rozleniwia 🙂

YARO

Edytowane przez YaroXylen

Opublikowano
6 godzin temu, mrozik44 napisał:

Przegapiłem znowu Pieklorza.. a byłem przy kompie..🤬

nic nie straciłeś, ja dostałem bardzo mokry, z miałem i sporą ilością podziarna....

Opublikowano
4 godziny temu, grzegorz665 napisał:

Jesli strona nie zamula to łatwe,dziś zamówiłem bez problemu. W pierwszym etapie dajesz do koszyka i wpisujesz wszystkie dane(adres do wysyłki,mail, tel. nr dowodu,pesel, sposób płatności).Drugi etap, otwierasz nowa kartę i sprawdzasz czy towar jest dostępny jeśli tak przechodzisz do karty z zamówieniem i klikasz złóż zamówienie i zapłać 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podobna zawartość

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.