lenas1 Opublikowano 18 Lutego #2076 Opublikowano 18 Lutego Nikt nie jest naiwny, już od dawna wiemy że już nic nie wiemy. Mnie już nic nie zdziwi, ale nie trzeba panikować. Cytuj
szakallo Opublikowano 18 Lutego #2077 Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Nie mówię o tym aby panikować tylko żeby nie wierzyć w to że pozwolą nam żyć za darmo, to państwo żyje z naszych pieniędzy, więc im drożej kupisz tym więcej trafi do Urzędu skarbowego. Przypominam Ile lat minęło od tymczasowego wprowadzenia 23% podatku VAT na 3 lata. Edytowane 18 Lutego przez szakallo 1 Cytuj
lenas1 Opublikowano 18 Lutego #2078 Opublikowano 18 Lutego Wierzysz w to że więcej trafi do urzędu skarbowego? Polak potrafi.. Cytuj
szakallo Opublikowano 19 Lutego #2079 Opublikowano 19 Lutego No o tym nie pomyślałem, ale coś więcej na pewno Cytuj
damdam Opublikowano 19 Lutego #2080 Opublikowano 19 Lutego jak ktoś potrzebuje pellet w konkurencyjnej cenie jak na dzisiejsze czasy: 1950 bigbag / 2350 worki 15kg brutto z transportem https://bumech.pl/handel-pelletem Cytuj
rambo5 Opublikowano 19 Lutego #2082 Opublikowano 19 Lutego https://pellet-center.pl/?_gl=1*23vw6i*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=EAIaIQobChMIz9CKtpDlkgMV8iGiAx1j2C_KEAAYASAAEgKS1vD_BwE# Cytuj
o6483256 Opublikowano 19 Lutego #2084 Opublikowano 19 Lutego 2 godziny temu, rambo5 napisał(a): https://pellet-center.pl/?_gl=1*23vw6i*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=EAIaIQobChMIz9CKtpDlkgMV8iGiAx1j2C_KEAAYASAAEgKS1vD_BwE# Domena założona 2 lutego 2026r 1 Cytuj
o6483256 Opublikowano 19 Lutego #2086 Opublikowano 19 Lutego Pod tym adresem są domki jednorodzinne, a właściciel domku pewnie nie ma pojęcia, że cos sprzedaje 😁 Podczas próby płatności, przez bank lub blik wywala błąd za każdym razem Wolą na konto 😁 Cytuj
damdam Opublikowano 19 Lutego #2087 Opublikowano 19 Lutego 11 godzin temu, rambo5 napisał(a): https://pellet-center.pl/?_gl=1*23vw6i*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=EAIaIQobChMIz9CKtpDlkgMV8iGiAx1j2C_KEAAYASAAEgKS1vD_BwE# Domena już nie jest dostępna, czyżby już się wystraszyli, czy służby tak szybko działają? Cytuj
o6483256 Opublikowano 20 Lutego #2089 Opublikowano 20 Lutego Cache przeglądarki wyczyść i przestanie się otwierać 😉 Cytuj
rambo5 Opublikowano 26 Lutego #2090 Opublikowano 26 Lutego https://fortpellets-de.com/product-category/holzpellets/ Cytuj
o6483256 Opublikowano 26 Lutego #2091 Opublikowano 26 Lutego Znowu wkleiłeś stronę i znowu ktoś ma bawić sie w weryfikację, czy jest godna zaufania, bo nie rozumiem rambo5? Zamów i zdaj relację 👍 Cytuj
CeKris Opublikowano 26 Lutego #2092 Opublikowano 26 Lutego Jeśli to nie ściema to ceny fajne.Ale znając życie to ściema.Jeszcze wysyłka za darmo. Cytuj
zadra Opublikowano 6 Marca #2093 Opublikowano 6 Marca Dajcie spokój, zapłaćcie te 200zł więcej na tonie ale tam, gdzie zawsze kupujecie.. Szkoda ryzykować całej sumy przesyłając ją niewiadomokomu, bo będzie nie do odzyskania.. Cytuj
Piecuch19 Opublikowano 9 Marca #2094 Opublikowano 9 Marca Kiedyś pisałem że jak wszyscy się rzucą na pellet to musi być drogi. Obserwuję z boku transformację paliwowe. Który z was wrócił by do węgla? - bo w mediach kreuje się obecnie "OZE sroze" ( obudzili się) i zrozumienie że jednak pozyskiwanie energii z węgla jest tańsze dla dla gospodarki i gospodarstw domowych. A Wy przeszli byś cie na węgiel? Czy jeszcze nie? Cytuj
nightwatch Opublikowano 10 Marca #2095 Opublikowano 10 Marca Tej zimy kupiłem tonę ekogroszku zamiast peletu. A miałem do węgla nie wracać. Jak będzie pellet tańszy to kupie pellet. A tak w ogóle to planuje kupować max jedną tonę rocznie, na większe mrozy, a przez resztę czasu PC. 1 Cytuj
PioBin Opublikowano 10 Marca #2096 Opublikowano 10 Marca 1800 za tone peletu to moj limit. Powrot do wegla nie ma opcji ze wzgledu na codziennosc obowiazkow. Po prostu wole zarobic wiecej i nie pierd… sie z weglem. Na dzis PC to jest powrot w przyszlosc dla mnie. 1 Cytuj
o6483256 Opublikowano 10 Marca #2097 Opublikowano 10 Marca (edytowane) 11 godzin temu, Piecuch19 napisał(a): A Wy przeszli byś cie na węgiel? Czy jeszcze nie? Po co? Skoro taniej wychodzi mi grzać prądem. O komforcie chyba, nie ma co wspominać Edytowane 10 Marca przez o6483256 Cytuj
carinus Opublikowano 10 Marca #2098 Opublikowano 10 Marca Gdyby ten od ,,OZE-sroze'' pokazał, że dostarczy do zakupu antracyt w cenie giełdowej ok.120$/tona, plus transport, to wtedy bym rozważył częściowe wykorzystanie. Cytuj
nightwatch Opublikowano 10 Marca #2099 Opublikowano 10 Marca W ogóle gdyby dało się nie spalać niczego.. bez dymu, smrodu, sadzy, smoły, cieknących kominów, noszenia worków, certolenia się ze ustawieniami, wyciągania spieków, czyszczenia wymienników i palników, wynoszenia popiołu, sprawdzania jakosci i biadolenia że oszukali, zamawiania, umawiania, czekania... No pustka w życiu by była... 1 Cytuj
Hitower Opublikowano 11 Marca #2100 Opublikowano 11 Marca W dniu 10.03.2026 o 08:34, PioBin napisał(a): 1800 za tone peletu to moj limit. W poniedziałek kupiłem groszek luzem po 1150 zł/t. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi