Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Niby w regulaminie jest napisane:

"Kupujący za pośrednictwem Sklepu może składać Zamówienia 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu. Zamówienia składane w Dni robocze i wolne od pracy będą potwierdzane przez Sprzedawcę zaraz po złożeniu Zamówienia."

Ale w obecnej sytuacji to można składać zamówienia przez kilka minut na dobę więc chyba najlepiej samemu przetestować.

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu
Opublikowano
41 minut temu, Kupujacy napisał:

A wie ktoś czy w soboty jest możliwość zakupu??

Jest możliwość nawet w niedzielę o ile jest towar na stanie.

A towar wydaje mi się rzucają tylko w dni robocze na parę minut.

Ale może niech się wypowie ktoś, kto jednak kupił w sobotę.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pioter83 napisał:

Chodziło raczej o to, że jednemu się udaje kupić za pierwszym razem a daromega np pisał, że tydzień miał towar w koszyku zanim udało mu się kupić (w sumie nie pisał ile razy podchodził w tym całym tygodniu). 

Napisałem xx razy. Nie wiem ile dokładnie ale co dzień o różnych godzinach. Nieraz raz dziennie nieraz dwa. Kiedyś trzeba pracować jeszcze przecież. Jednak jak się pojawiał i klikałem do kasy strona niedostępna. Łącze mam 700 Mb/s więc to nie to. Może miałem pecha, może akurat natłok tych z olx był, może teraz jest łatwiej bo mają towar a kupca nie ma. Nie wiem i nie będę się już dowiadywał jak działa PGG w tym sezonie grzewczym 🙂

Opublikowano

A to sorki nie doczytałem ale wychodzi tym bardziej, że rozrzut jak cholera. Łącze też nic do tego nie ma bo mi się udało na PC po Wi-Fi z telefonu z lte jakieś 50Mb/s (światła z wody jeszcze we wsi nie ma 😆)

A możesz powiedzieć jak z wilgotnością towaru? 

Opublikowano

Brałem 4 tomy w rozrzucie czasowym po tonie od 30 września do teraz. Raz Pieklarz trzy razy Karlik. Wszystko to samo i tak samo. Ładnie zapakowane suche i prosto do palenia się nadaje. 

Opublikowano

No to pięknie oby mi się też tak trafiło. Zakładając, że w tydzień przywiozą to nie mam zbyt wiele starego grochu żeby ewentualnie przesuszyć nowy towar a kotłownia poza domem i juz tylko 16 stopni w niej.

Dzięki za info.

Opublikowano

U mnie bywało różnie: Pieklorz dostępny np. przez minutę-dwie  po 6:30, Karlik zaś pół godziny póżniej. 

Ponownie pojawiły się na stronie Greenpal i Karlik w big'bagach.

16 minut temu, Pioter83 napisał:

Zakładając, że w tydzień przywiozą

Różnie z tym bywa: raz tydzień a raz dwa dni.

Opublikowano
21 godzin temu, Kupujacy napisał:

A wie ktoś czy w soboty jest możliwość zakupu??

Moje monitory na dziś, sobota 04.12 pokazały około 7:00 wzrost ruchu ale stronka nie padła i węgla o tej porze nie rzucili.

Samemu nie chciało mi się wstać przed 7 więc nie wiem jak to wyglądało na ludzkie oko.

Opublikowano

Dzisiaj o 11 kupione bez problemu kolejne 2 tony karlika. Problem w tym, że nie potrzebuje go za bardzo. Chciałem komuś odstąpić ale dzwoniąc na infoliniie dowiedziałem się, że nie można zmienić danych zamówienia...
Może jest tu ktoś z okolic tczewa co by chciał?

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli nie opłacone to po 5 dniach anulują i problem z głowy.

Edytowane przez sirocco
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, juniorskiii napisał:

Witam, ja dziś próbowałem o 11 i nic nie było... Ja nie wiem jak wy to kupujecie 

Ja też nie wiem, jak to możliwe, że po:
- przeczytaniu uważnym tego wątku - co może zająć z 30 min do 1 godziny;
- daniu sobie 1h czasu w dzień roboczy na odświeżanie strony - np. ok. 11:00 i ok. 13:30

nie uda się choćby dodać do koszyka 1t karlika.

Hint: towar pojawia się czasem dosłownie na 1min - czyli np. o 11:01 brak towaru a o 11:02 do 11:03 jest towar. I wystarczy się "wstrzelić" w ten czas z całym zamówieniem.

Hint2: dziś karlik był o 13:30 do 13:31 - spokojnie z ok. 1 min; pieklorz o 13:35 ale na sekundy chyba

Edytowane przez sirocco
Opublikowano

Brat mówi że różnicy nie widzi. Zarówno jeżeli chodzi o spalanie jak i popiół. Ja chyba też z pieklorza zrezygnuję. Mam go w koszyku, ale za cholerę nie mogę go ostatnio złapać by zatwierdzić transakcję. Natomiast karlika kupiłbym wielokrotnie bez problemu. Jest przez kilka minut. Dzisiaj o 13.30 też był.

Opublikowano

Ja się mogę pobawić bo karlika mam zapas i w zasadzie nic już nie muszę kupować. Jeśli pieklorz byłby dużo lepszy to mogę sobie w wolnych chwilach polować ale jeśli mówisz, że brak różnicy to bez sensu. Kończę współpracę na ten rok z PGG hehe. Chyba, że odpłatnie komuś będę polować- oczywiście żart.

Opublikowano (edytowane)

Ekomiał - w rejestrze myśliwego mam raz - ale jakoś go nie pilnuję:

10:52, 29.11.2021 - pojawił się na sekundy

chyba go też widziałem przez sekundy 30.11 - również przed 11:00

---

Też Wam od 13:30 dziś nie wchodzą strony produktowe np. https://sklep.pgg.pl/produkty/8/1/karlik-ekogroszek-paleta-1000-kg-50-workow-x-20-kg

?

Jeżeli tak, to chyba się chłopacy w PGG bawią w konfigurację firewalla na produkcji...

Edytowane przez sirocco
Opublikowano
3 godziny temu, Pomocyklimosz napisał:

Dzisiaj o 11 kupione bez problemu kolejne 2 tony karlika. Problem w tym, że nie potrzebuje go za bardzo. Chciałem komuś odstąpić ale dzwoniąc na infoliniie dowiedziałem się, że nie można zmienić danych zamówienia...
Może jest tu ktoś z okolic tczewa co by chciał?

Witam chętnie wezmę tylko pytanie co z dostawą? 

5 minut temu, kamis14 napisał:

Witam chętnie wezmę tylko pytanie co z dostawą? 

W sumie 20 worków powinienem zmieścić do mojego opla to ma 2 kursy bym wziął 1tone. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.