mkaczko Opublikowano 22 Marca 2019 #151 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Oki Zrozumialem intencjeMialem w planach zrobienie nowej koronki na zamowienie dzieki czemu palnik bylby ksztalt rury do gory a nie lejkaKoronka byla by wypalona z specjalnego szamotuBo ma duzy problem na maje mocy w kotle czarno nie ma fredzli ale nie ma siwoGdybym nacial katowka obecna korone np 4 naciecia w trojkat pod paleniskien pojawiloby sie powietrze a na gorze powietrze byloby spokojniejsze mozna by rzec pelniejsze wypelnienie paleniska powietrzemPozdrawiamWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robot16 Opublikowano 22 Marca 2019 #152 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Mkaczko właśnie u mnie jest tak że tylko są nacięcia w kształcie trójkąta do połowy wysokości korony,i nie za bardzo jestem zadowolony..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkaczko Opublikowano 22 Marca 2019 #153 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) Kto jest producentem palnika To co wlasciwie masz nie tak ??? Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Marca 2019 przez Ryszard Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robot16 Opublikowano 22 Marca 2019 #154 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Producent Pro-Eco a co do spalania to zawsze jest coś nie tak,jak bym nie kombinował z ustawieniami,co do uszczelniania to jest OK dlatego spróbuję ponawiercać,zrobił bym fotkę ale mojej retorty nie ma w necie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkaczko Opublikowano 22 Marca 2019 #155 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) Nie umiem znalezc nawet steony tej firmy Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Marca 2019 przez Ryszard Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robot16 Opublikowano 22 Marca 2019 #156 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Pardom firma Proeco-Instal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkaczko Opublikowano 22 Marca 2019 #157 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 https://proecozielona.pl/proeco_instal.htmlJesli to ich produkt to nawet strony www nie zrobili porzadnieWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robot16 Opublikowano 22 Marca 2019 #158 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Dokładnie tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkaczko Opublikowano 23 Marca 2019 #159 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Jak zrobisz przerobke wrzuc fotkiWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robot16 Opublikowano 23 Marca 2019 #160 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Mkaczko zrobię, na pewno ,tylko czy dziś....... zepsuć można w chwilę,a to kosztuje,ale narysowałem jak jest u mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkaczko Opublikowano 23 Marca 2019 #161 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 W domerze sa wianki za 20 zeta takie jak u mnieWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robot16 Opublikowano 23 Marca 2019 #162 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Mkaczko to jest jedna część to już się wkłada na kolano jajko.....więc na pewno nie 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkaczko Opublikowano 23 Marca 2019 #163 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) https://www.domer.pl/wianek-zebaty-paleniska-25-kw.html Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Marca 2019 przez Ryszard Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berthold61 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 #164 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Pancerpol szykuje jakąs nowość czyli palnik , byłem na liście do testowania ale postanowili nie dawać tym co mają już pancerpola (ja mam) tylko do jakiegoś porównania dla konkurencji , ciekaw jestem czy ktoś załapał się tu z forumowiczów na test tej nowości pancerpola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkaczko Opublikowano 10 Kwietnia 2019 #165 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 WitamJa sie zalapalemJak bede w posiadaniu palnika to wrzuce fotyDozbroilem sie nawet w nowe paliwo (obecnie 4) na testyPozdrawiamWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarrek Opublikowano 10 Kwietnia 2019 #166 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Do mnie dziś dotarła przesyłka. Jednak talerz ma rowki tak, że uniemożliwia założenie na komorę powietrzną i nie podpasowało. Jak przyślą poprawiony to napiszę jak spala w odniesieniu do "stuningowanego" podajnika skośnego firmy remokoplex. Tuning polegał na zmianie talerza z wiankiem (dwa rzędy otworów prostokątnych) na sam talerz z 3 rzędami otworów okrągłych. Po zmianie zauważalna poprawa. Aczkolwiek zobaczymy czy może być lepiej. Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez jarrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisgie Opublikowano 10 Kwietnia 2019 #167 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Krótko mówiąc duży plus dla Pancerpola za tą akcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berthold61 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 #168 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 No ale zdjątka mile widziane , nie wiem dlaczego nie chcą dawać tym co mają już pancerpola tak jak ja bo przecież kto najbardziej bedzie wiedział czy jest lepiej czy gorzej jak nie ci co już mają poprzedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarrek Opublikowano 11 Kwietnia 2019 #169 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 7 godzin temu, berthold61 napisał: No ale zdjątka mile widziane Kurcze, już spakowany do odesłania. Ale kurier jutro przywozi nowy, podtoczony pod wymiar komory powietrznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkaczko Opublikowano 11 Kwietnia 2019 #170 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) A jaki masz palnik - producenta Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Ryszard Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarrek Opublikowano 11 Kwietnia 2019 #171 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Tak jak pisałem wcześniej - remokoplex skośny 14kW, link: http://www.remo-komplex.com.pl/oferta/podajniki/podajnik-skosny-typu-psp-sk A talerz od takiego: http://www.remo-komplex.com.pl/oferta/podajniki/-podajnik-skosny- ale jakąś wersję testową z przed ecodesignu Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez jarrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berthold61 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 #172 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 4 godziny temu, jarrek napisał: Kurcze, już spakowany do odesłania. Ale kurier jutro przywozi nowy, podtoczony pod wymiar komory powietrznej. To jak przyjdzie pstryknij fotki bo ciekawym jak diabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berthold61 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 #173 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 No ludzie palniki chyba doszły a tu cisza , gdzie fotki i opis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkaczko Opublikowano 21 Kwietnia 2019 #174 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam Otrzymalem Wianek i okrag Jest niestety problem z montazem , okrag z hefa ma wieksza srednice i wyzszy kolnierz pionowy niewiele ale jest roznica Dzis albo jutro bede to ponownie montowac z sznurem ktory zlikwiduje luz na srednicy i jeszcze raz sprawdze wysokosc kolnierza montazowego Co do zdjec to aby je opublikowac musze dostac zgode pancerpola Na stronie www jest juz ulotka tego nowego palnika Pozdrawiam Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez Ryszard Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkaczko Opublikowano 21 Kwietnia 2019 #175 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Tak to wyglada w ich folderzeWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi