Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wybór LG - Kaisai

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez o6483256,

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

To jest oferta dla instalatorów i firm, nie możesz kupić w tej promocji jako osoba prywatna.

Edytowane przez o6483256
  • Przydało się 1
Opublikowano

Znany portal aukcyjny poniżej 5800zł

Przynajmniej mamy jakąś ochrone.

Opublikowano
4 godziny temu, o6483256 napisał(a):

To jest oferta dla instalatorów i firm, nie możesz kupić w tej promocji jako osoba prywatna.

Tzn. ze mam podac nip firmy i wziasc fakture?

No nic glupszego nie mozna wymyslec jak oferta dla firm!

Opublikowano
4 godziny temu, o6483256 napisał(a):

Znany portal aukcyjny poniżej 5800zł

Przynajmniej mamy jakąś ochrone.

Ja właśnie tak zakupiłem 🙂 Ochrona 2 lata Allegrowa. Ale ciekawe te 3900zł netto... Ciekawe jak im się to w ogóle opłaca - cena na pewno poniżej kosztów. Pewnie naprodukowali tego i nikt nie chce kupić na R32?

Opublikowano

Pozbywają sie tego na rzecz innych chińczyków, no i stany magazynowe przed końcem roku trzeba wyzerować.

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, o6483256 napisał(a):

Pozbywają sie tego na rzecz innych chińczyków, no i stany magazynowe przed końcem roku trzeba wyzerować.

No właśnie myślałem, że to firmy się zatowarowały za mocno i stąd te wyprzedaże. Ale żeby producent wyprzedawał? Nie chce mi się wierzyć, że przy takiej kwocie wychodzi chociaż na zero. Tylko ten Kaisai jest taki śmiesznie tani. Inne znane chińczyki jakoś ceny trzymają..

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu
Opublikowano
12 godzin temu, mathellfire1 napisał(a):

No właśnie myślałem, że to firmy się zatowarowały za mocno i stąd te wyprzedaże. Ale żeby producent wyprzedawał? 

Importer wyprzedaje Kaisaia, bo podobno wycofuje się ze sprzedaży tej marki.

10 godzin temu, sambor napisał(a):

Jaki to producent?

Chyba naklejek na obudowę!

Taki sam jak Kruger&Matz i taki sam jak niektóre znane marki które "produkują" pompy CO/CWU, które notabene Ty polecasz jako te lepsze.

Opublikowano (edytowane)

Kaisai to polska marka, chińska produkcja z japońsko brzmiącą nazwą.

Za 5-10 lat może się okazać że firma już nie serwisuje produktu X i że nie da się dostać płyty głównej, ale mimo to, w tej cenie moim zdaniem warto zaryzykować.

To trochę pytanie na zasadzie "czy kupić Fiata Pandę za 50 tys czy Toyotę Yaris za 100 tys". Raczej sam musisz sobie odpowiedzieć. Niektórzy są zadowoleni z Fiata, a niektórzy wolą jeździć starą Toyotą niż nowym Fiatem, to zależy od człowieka i indoktrynacji 🙂

Edytowane przez kaamil1984
  • Zgadzam się 1