Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odswiezalem strone bo już po ostatnim wiem że jak nie wczytuję to trzeba odświeżyć ale nie wiem czemu wylogowalo mnie ze strony i dlatego nie chciało dalej przejść

Opublikowano

pieklorz 8:25

Opublikowano

udało się zamówić nawet 2t. WOW!!!

• Lubię to 1
Opublikowano

A Greena dalej nima 😂 

Opublikowano

Też czekam na greenpala. Mam już w koszyku tylko zapłacić

Opublikowano

Ciekawe teraz kiedy będzie ostatni rzut Karlika dzisiaj, może w końcu uda mi się zakończyć zamówienie a jak nie to od jutra witamy znowu w koszu.Podziwiam tych co za jedynym albo dwoma razami udaje się zamówić

Opublikowano

W sumie dwa podejścia. W piątek miałem dodane do koszyka, ale niestety doszedłem tylko do drugiego etapu. Dzisiaj sukces po raz kolejny.

• Lubię to 1
Opublikowano

2t Greenpala w koszyku , czekam na instrukcję co dalej 🙂 Rozumiem , że przede mną kolejny etap , czyli kasa , która w tej chwili informuje , że towar jest niedostępny 🙁 

Opera Zrzut ekranu_2022-01-17_093105_sklep.pgg.pl.png

Opublikowano

Witam wszystkich ile razy pojawia się karlik na dzień? i jest jakiś przedział godzin w których się pojawia???

• Nie zgadzam się 3
Opublikowano

Trzy razy dziennie z tego co zaobserwowałem.Rano miedzy 6:20-7:30 później 9:00-10:30 a trzeci raz to widziałem w przedziale od 12:00 do 13:30 ale może ktoś wie lepiej w jakich godzinach pojawia się ostatni raz

Opublikowano

Charakterystyka opałowa nieobecnej już "Karolinki"

image.png.735d561ba9131dae67e0665eadbfff9f.png

Opublikowano (edytowane)

11:15 pieklorz

Karolinki nie ma bo puścili trochę pilotażowo - jak się przyjmie to ma wejść na stałe do oferty

Edytowane przez hajtaler428
Opublikowano

Jak myślicie greenpal jeszcze będzie czy tylko rano jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.