Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Tutaj piszemy ogólne pytania i odpowiedzi w temacie sterownika SKZP-02.

Wątek o aplikacji Wojszym | Wątek o sondzie Brager

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wrzuc jakies fotki!

Edytowane przez Ryszard
Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu
Opublikowano (edytowane)

Masz na myśli te nieszczelność przy palniku tak widziałem muszę uszczelnic a tak w ogóle to nie mam pojęcia co innego zastosować bo ten kominiarski do 1200* puszcza już po miesiącu może coś źle robie

Edytowane przez MarekDabrowski
Opublikowano

Juz było na forum....serwis Malina mojego kotła doradził aby koronę wkleić na czerwony silikon bodajze do 300st

Opublikowano

Ja wkleiłem na ten czerwony 300* to po kilku dniach musiałem spowrotem kleić jak wkleiłem ten 1500* to rok mi wytrzymuje bez problemu.

Ja mówię też czy końcówki płomieni Ci kopcą już delikatnie czy jeszcze nie na czarno

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Spieków nie ma popiół jest sypki a w wyczystkach jest tak jak na zdjęciu

Marek a przy zmianie węgla czyściłes piec

?

Opublikowano (edytowane)

To przez 17h powstalo tyle syfu w wymienniku???!!!

Szczególnie na środkowej półce

Edytowane przez KBkalwi
Opublikowano

Według mnie to za mocno dmucha zdjoł bym powietrze i podniósł  kaloryczność paliło by się spokojniej i wtedy by też nie kopcił zabrał byś powietrze to i węgiel i w tedy wyrówna sie

Opublikowano

Ok wieczorem wyczyszczenie i zdejmę powietrze i jak trzeba będzie podniosę kalorie i jutro po czwartej jak wrócę z roboty dam fotki i zobaczymy się co trzeba będzie jeszcze pozmieniac

Opublikowano

Witam 

doradzicie jaką dmuchawę kupić 

bo moja dmuchawa dokonała żywotu .

obecna dmuchawa to WPA 6 - wydaje mi się że była mocno przesadzona do mojego palnika, teraz zastępczo założyłem pozyczoną jakąś starą  WPA 120 

Palnik eko-pal 12  KW  sterownik oczywiście SKZP -02 

weź wpa 07 lub wpa 117 każda inna to wichuchra na palniku

Opublikowano

witam czy zastanawialiście się nad tym  żeby była w sterowniku opcja to tak potocznie nazywają przy innych sterownikach  odkażania zbiornika CWU ustawiamy i co jakiś czas włącza nam grzanie na 65- 70C żeby bakterie się nie rozwijały