Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, ArturS74 napisał:

Ja na ten rok zamówiłem energy golda po 850 zł z przywozem.

Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka

A u mnie za ten sam grubo ponad 900

Opublikowano

Niestety naprawdę dobry pellet kosztuje już prawie zawsze powyżej 1000zł za  paletę , kupiłem na razie 4 palety pelletu z  Suchej Beskidzkiej po  820zł za paletę w cenie  3300zł z dostawą do garażu. Pellet ten nie jest zły ale się  chowie do tego który miałem rok temu , czuć go  jakimś kwasem z  minimalnym zapachem  świeżego drewna .  Do tego  pozostawia ciut więcej popiołu  i zakładam ze  kaloryczność też będzie miał niższą.   Co  ? jaki pellet proponujecie w okolicach  Żywca ?

Opublikowano
32 minuty temu, Marek33K napisał:

Niestety naprawdę dobry pellet kosztuje już prawie zawsze powyżej 1000zł za  paletę

Piszesz głupoty ja kupuje nie najtaniej ale lokalnie po 800 a z certyfikatem po 900 , za ten po 800 ma 1,5 km a ten po 900 3km.

Jeden i drugi bez zastrzeżeń ten po 800 był zeszłym roku 8mm teraz po mojej namowie zmianie matryc  jest 6mm.

Opublikowano

Masz szęście, że masz lokalny. U mnie poza firmowym, najbliższy lokalny to z UA. Nie każdy zaraz musi pisać głupoty. Pozdrawiam

Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
8 godzin temu, ArturS74 napisał:

Piszcie o producentach dobrego sprawdzonego pelletu w cenie max 700 - 800 zł .  O tych po1000 zł zadbali wcześniej .Może komuś podpasuje lokalizacja. Reklama dźwignią handlu

Opublikowano

Wiecie co niszczy Fora takie jak To ?   30%  firmowych przedstawicieli  trolli co chwalą co swoje i często fałszywie zniechęcają  do konkurencji . Oni są  zazwyczaj są najbardziej aktywni w godzinach   pracy bo im firma chyba dopłaca do trollowania.

Opublikowano

Marek, już Ci pisałem ostatnio, trochę źle postrzegasz to wszystko. Reklama na forum jest niedozwolona, codziennie użytkownicy i posty są z tego powodu blokowani. Musisz zrozumieć że w temacie pelletu nie każdy ma problem jak ty. Jak kupuje pellet z dużej fabryki po 700zl bo mieszkam 15km od nich, ten sam pellet ma @radik81 tyle że on dodatkowo płaci za dowóz. W promieniu 30km mam 3 fabryki pelletu, do wyboru do koloru. Są firmy jak pellecik.pl gdzie pellet kosztuje 715zl i wysyłają po całej Polsce. Musisz szukać i się orientować, ale ty masz złe podejście, wszystko co jest inaczej niż ty uważasz to reklama i trolle,.od pelletu po kotły.

Opublikowano

Zgadza się. Certyfikat aktualny i ważny.

Opublikowano

Myślę, że 860 zł z dostawą do domu za Olczyka A1 to chyba dobra cena.

Opublikowano

Bardzo dobra. Ten z Libero z dostawą pewnie wychodzi Ci podobnie.

Opublikowano

W ubiegłym roku za Libero z dostawą wychodziło niecałe 770 zł.

Opublikowano

A no to dobrze Ci wyszło. Teraz do czerwca się wstrzymam bo mają worki same po 20kg.

Opublikowano (edytowane)

Tak wygląda pellet ze Śniadowa:

IMG_20200527_130149.jpg

IMG_20200527_130558.jpg

Edytowane przez palacz66
Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem pellet Robin, u mnie w okolicy cenny generalnie są wysokie, więc płaciłem 14.50 za worek 15 kg. Pellet fajny, zero spieków. Jakiś nowy producent ponoć. Cenę 14.50 była u mnie dwa lata temu za Lave.

20200527_092558.jpg

Opublikowano

Libero Smile Pellet 700-750 w zależności od rabatów.

IMG_20200218_104557.jpgżeIMG_20200218_104553.jpgIMG_20200218_104547.jpg

Opublikowano
15 godzin temu, aaad napisał:

Ja ostatnio kupiłem pellet Robin, u mnie w okolicy cenny generalnie są wysokie, więc płaciłem 14.50 za worek 15 kg. Pellet fajny, zero spieków. Jakiś nowy producent ponoć. Cenę 14.50 była u mnie dwa lata temu za Lave.

20200527_092558.jpg

Robert , co Ty na to ??? Lepszej reklamy nie ma . Dobrze że nie dopisali    (  60  )  bo mógłbyś wołać, %  . Pozdrawiam 

Ja zakupiłem na nowy sezon  - ANPOL . Po wcześniejszym zakupie kontrolnym. Po sezonie wydam obiektywną opinię .

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, tom378 napisał:

Robert , co Ty na to ??? Lepszej reklamy nie ma . Dobrze że nie dopisali    (  60  )  bo mógłbyś wołać, %  . Pozdrawiam 

Ja zakupiłem na nowy sezon  - ANPOL . Po wcześniejszym zakupie kontrolnym. Po sezonie wydam obiektywną opinię .

Ale kolego z czym masz problem.

Nie jestem żadnym producentem/sprzedawcą, więc najpierw się zorientuj potem komentuj.

Też kupiłem kontrolnie 10 worków i sobie chwale, tym bardziej, że jak zimą kupowałem i słyszałem "Panie, żadnych spieków, pięknie się pali", to musiałem codziennie skorupę z palnika wyrzucać.

Edytowane przez Ryszard
Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu
Opublikowano

Żadnego problemu . No co Ty. Po prostu  czytaj posty . Jest na forum konkretny fachowiec w temacie palników Kipi . Robin60 . Ktoś z innego końca Polski .I tylko ta zbieżność  mnie rozbawiła . Żadnego  problemu. Pozdrawiam 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, tom378 napisał:

Żadnego problemu . No co Ty. Po prostu  czytaj posty . Jest na forum konkretny fachowiec w temacie palników Kipi . Robin60 . Ktoś z innego końca Polski .I tylko ta zbieżność  mnie rozbawiła . Żadnego  problemu. Pozdrawiam 

Ok, wybacz, teraz złapałem :-)

Edytowane przez Ryszard
Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu
Opublikowano
15 godzin temu, eliks napisał:

Libero Smile Pellet 700-750 w zależności od rabatów.

IMG_20200218_104557.jpgżeIMG_20200218_104553.jpgIMG_20200218_104547.jpg

Słyszałem o nim wiele dobrego . Tylko że u mnie w centrum  cena też nie halo. Ale chodzi o to że komuś na pewno takie posty pomogą w zakupie. Ma być Dobry pellet i cena nie z kosmosu jak by był robiony nie z trocin 

Opublikowano

Największą firmą z tanim pelletem jest chyba pellecik.pl. Nawet z kurierem w całej Polsce źle to nie wygląda.

Gość Trener40
Opublikowano (edytowane)
W dniu 25.05.2020 o 12:23, radik81 napisał:

Myślę, że 860 zł z dostawą do domu za Olczyka A1 to chyba dobra cena.

Ja załapałem się na 830 z dostawą. 1050 kg na palecie.

https://www.olx.pl/oferta/pellet-tartak-olczyk-promocja-lodz-CID628-IDF9c9q.html

Małe sprostowanie, bo teraz dopytałem. 830 zł to jest za tonę, a za paletę wychodzi 871 zł. 

Edytowane przez Trener40
Dopisek
Opublikowano

A to od samego króla kupujesz :D

Też fajna cena. Tyle kosztowała Lava 12 lat temu.