Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, chciałeś prostą instalację a teraz wymyślasz.

Opublikowano (edytowane)

Cena Czyni Cuda. 

PS. Żadnych 4d.

Edytowane przez pospisz
Opublikowano

Na ochronie zawór VTC/ATV. 

Jeśli uważasz że zamontujesz 4d i będziesz miał ochronę powrotu to jesteś w błędzie.

Opublikowano

Nie uważam. Dopytuje. Lepiej mieć wiedzę niż dać się nabić komuś w butelkę:). Czy jest możliwość abyś mi jakoś rozrysował opisał taki schemat podłączenia.zasobnik cwu mam wiszacy.  Byłbym wdzięczny.

Opublikowano (edytowane)

Zaworem przełączającym CO/CWU, przełączasz "grzanie na grzejniki" lub "grzanie bojlera".

Edytowane przez radik81
Opublikowano

Mimo problemow z premium poszedłbym dalej w niego,po prostej przerobce sypie tylko pellet i oprozniam popielnik.

Opublikowano

Ogolnie o rozpalanie,to byl jedyny z nim problem,kilku chlopakow tez poszlo tym tropem i problemy znikły

Opublikowano

Pewnie i sa tez inne jak i w pro,obserwujac pewna grupe o kotlach pelletowych to widac,ze wszedzie wystepuja jakies usterki,nie tylko w ferroli,kazda marka z czyms tam zawsze sie boryka.

Opublikowano
Godzinę temu, Jata napisał:

Witam tak montował ten Pan mieszkam koło Cedr Wielkich kocioł sprawuje się dobrze jedyny problem miałem z czyszczeniem ale to drobiazg 

A kociołek gdzie kupiłeś?

Opublikowano

I bardzo mądrze. Ty Dawid kupisz z Allegro a potem będziesz zakładał tematy na forum jak i co ustawić.

Opublikowano

Nie jest wazne gdzie sie kupi,wazny jest dokument zakupu i pierwsze uruchomienie przez serwisanta ferroli.

Opublikowano

Eliks mylisz się. Ja mam serwis i instalatora w Rumi 5 km od domu. Więc po co te insynuacje.to że chce wiedzieć więcej nie znaczy że będę robił sam. Nie mają problemów tylko Ci co sami robią instalacje ale i Ci Co im instalatorzy zakładają. Więc  po co sarkazm z Twojej strony

Opublikowano

Oczyście że ważne gdzie kupisz bo jeśli kupisz od gościa który serwisuje i instaluje Ferroli to potem masz gdzie zadzwonić w razie pomocy. Mało masz przykładów na forum? Potem jeden z drugim ma nowy kocioł i piszą PW o pomoc i obrażają się że takowej nie dostali.

@DawidOra masz serwis i instalatora 5km to skąd wszędzie te pytania kto gdzie kupił. Czy tutaj czy na grupach pelletowych na Facebooku.

Sprawę masz załatwiona.