Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Modyfikacja zbiornika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś ta przeróbkę mianowicie wezyk z dmuchawy do zbiornika na YT jest taki film modyfikacja ma pomóc w osuszaniu mokrego zbiornika przymierzam się do zrobienia u siebie takiego moda czy ktoś ma i czy zdaje egzamin ?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kolego, wiesz co to znaki interpunkcyjne? Tego nie da się czytać. Odnośnie zadanego pytania, tak mam i zdaje egzamin.

Opublikowano

Ma ktoś ta przeróbkę, mianowicie wezyk z dmuchawy do zbiornika, na YT jest taki film... modyfikacja ma pomóc w osuszaniu mokrego zbiornika, przymierzam się do zrobienia u siebie takiego moda ,czy ktoś ma? i czy zdaje egzamin ?

Opublikowano

Opublikowano

Też to mam :) jednak przy wodzie z liczną zawartością wegla jak jest sprzedawany w obi nie zda egzaminu :). Ale ogólnie dosusza I też dmucha z rury co nieco .

Opublikowano

Raczej nie wplywa na spalanie w sensie że więcej . Zależy jaki masz palnik .   Przy mojej rynnie to nawet pozytywnie ,bo to jak by pw dodatkowe dziala . 

Opublikowano

A czy przy takim podłączeniu nie ma ryzyka, że się żar cofnie do podajnika przy małym poborze ciepła?

Opublikowano

Mam dorobione na batorym,i dziala bezproblemowo.Dosusza,spalanie i napowietrzanie zostalo na tym samym poziome,žar nie cofa,odwrotnie poprzed tym sporadyczne przy zasypu kosza zasmrodic dym.Teraz jest wypchany tlenem powietrza.

Opublikowano
W dniu 3.02.2019 o 21:23, tomaszmarcinkuli napisał:

A na spalanie do nie wpływa? Chodzi o jakość lub ilość czy coś się zmienia czy bez znaczenia jest tak samo?

Jak może się cokolwiek zmienić, skoro przez wprowadzenie rurki do zasobnika ani o mikrogram nie ubywa, ani nie przybywa powietrza na palniku. Przecież powietrze do rurki pobierane jest ze strumienia kierowanego do palnika, ta część, która leci rurką wraca do tego palnika poprzez zasobnik i ślimak.

Opublikowano

Za to arcydzieło pokroju modernizmu, masz u mnie + .-)

Opublikowano

Może być na obudowie wentylatora

Opublikowano
8 godzin temu, o6483256 napisał:

Za to arcydzieło pokroju modernizmu....

e tam, jak masz talent to samo wychodzi ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.