tomaszmarcinkuli Opublikowano 3 Lutego 2019 #1 Opublikowano 3 Lutego 2019 Ma ktoś ta przeróbkę mianowicie wezyk z dmuchawy do zbiornika na YT jest taki film modyfikacja ma pomóc w osuszaniu mokrego zbiornika przymierzam się do zrobienia u siebie takiego moda czy ktoś ma i czy zdaje egzamin ? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
altoro Opublikowano 3 Lutego 2019 #2 Opublikowano 3 Lutego 2019 Kolego, wiesz co to znaki interpunkcyjne? Tego nie da się czytać. Odnośnie zadanego pytania, tak mam i zdaje egzamin.
tomaszmarcinkuli Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor #3 Opublikowano 3 Lutego 2019 Ma ktoś ta przeróbkę, mianowicie wezyk z dmuchawy do zbiornika, na YT jest taki film... modyfikacja ma pomóc w osuszaniu mokrego zbiornika, przymierzam się do zrobienia u siebie takiego moda ,czy ktoś ma? i czy zdaje egzamin ? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
FAFAŁ Opublikowano 3 Lutego 2019 #5 Opublikowano 3 Lutego 2019 Też to mam :) jednak przy wodzie z liczną zawartością wegla jak jest sprzedawany w obi nie zda egzaminu :). Ale ogólnie dosusza I też dmucha z rury co nieco .
tomaszmarcinkuli Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor #6 Opublikowano 3 Lutego 2019 A na spalanie do nie wpływa? Chodzi o jakość lub ilość czy coś się zmienia czy bez znaczenia jest tak samo?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
FAFAŁ Opublikowano 3 Lutego 2019 #7 Opublikowano 3 Lutego 2019 Raczej nie wplywa na spalanie w sensie że więcej . Zależy jaki masz palnik . Przy mojej rynnie to nawet pozytywnie ,bo to jak by pw dodatkowe dziala .
tomaszmarcinkuli Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor #8 Opublikowano 4 Lutego 2019 Też mam rynnę niektórzy piszą żeby zawór zastosować bo za mocno wieje ale wydaje mi się że zbędny jest...aż tak nie wieje...Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
zizi Opublikowano 4 Lutego 2019 #9 Opublikowano 4 Lutego 2019 A czy przy takim podłączeniu nie ma ryzyka, że się żar cofnie do podajnika przy małym poborze ciepła?
bercus Opublikowano 4 Lutego 2019 #10 Opublikowano 4 Lutego 2019 Mam dorobione na batorym,i dziala bezproblemowo.Dosusza,spalanie i napowietrzanie zostalo na tym samym poziome,žar nie cofa,odwrotnie poprzed tym sporadyczne przy zasypu kosza zasmrodic dym.Teraz jest wypchany tlenem powietrza.
Gość Cemol Opublikowano 7 Lutego 2019 #11 Opublikowano 7 Lutego 2019 W dniu 3.02.2019 o 21:23, tomaszmarcinkuli napisał: A na spalanie do nie wpływa? Chodzi o jakość lub ilość czy coś się zmienia czy bez znaczenia jest tak samo? Jak może się cokolwiek zmienić, skoro przez wprowadzenie rurki do zasobnika ani o mikrogram nie ubywa, ani nie przybywa powietrza na palniku. Przecież powietrze do rurki pobierane jest ze strumienia kierowanego do palnika, ta część, która leci rurką wraca do tego palnika poprzez zasobnik i ślimak.
o6483256 Opublikowano 7 Lutego 2019 #13 Opublikowano 7 Lutego 2019 Za to arcydzieło pokroju modernizmu, masz u mnie + .-)
tomaszmarcinkuli Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor #14 Opublikowano 7 Lutego 2019 A nie na obudowie wentylatora ? Te przyłącze rurki?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Gość Cemol Opublikowano 7 Lutego 2019 #16 Opublikowano 7 Lutego 2019 8 godzin temu, o6483256 napisał: Za to arcydzieło pokroju modernizmu.... e tam, jak masz talent to samo wychodzi ;)
tomaszmarcinkuli Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor #17 Opublikowano 19 Lutego 2019 Potwierdzam zrobiłem działa ładnie dmuch zbiornik suchyWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.