Gabriel Opublikowano 2 Września 2008 #1 Opublikowano 2 Września 2008 Witam! Nie wiedzialem za bardzo do jakiego działu to wcisnąć. Zamierzam kupić piec i wybór padł na WARMET 200 CERAMIC. Najtaniej znalażłem na allegro http://www.allegro.pl/item428133076_piec_k..._kostrzewa.html. Teraz moje pytanei czy ktoś zna tego spzredawcę lub ten sklep allegro jak powyżej lub http://www.argosystem.pl/contact_us.php Dziwne trochę bo nie podają żadnych namiarów na siebie na stronei internetowej. Cena pieca jest dość niska 3850zł co w porównaniu z cenami w okolicy 4200 - 4400zł jest atutem, a i wysyłka jest za "darmo", kasa zostanei na pompę obiegową i zawór 4 drogowy. Jest jaz zwykle mały chaczyk, zaufanie do spzredawcy. Proszę o potwierdzenie o istneinu tego sklepu. A mozę macie jakieś inne namiary gdzie można bezpiecznie kupić ten piec? Cytuj
Neo Opublikowano 2 Września 2008 #2 Opublikowano 2 Września 2008 Zachęcająco to nie wygląda. W każdym razie daj znać jak poszło. Cytuj
IVEN Opublikowano 2 Września 2008 #3 Opublikowano 2 Września 2008 Jako częsty klient na allegro mogę podpowiedzieć tyle ,że sprzedawca ma ok 400 pozytywów, ani jednego negatywa. Poza tym jest podany tel stacjonarny i miejscowwość gdzie prowadzi działalność, więc nie jest anonimowy, a co najważniejsze możesz wybrać formę sprzedaży za pobraniem i wtedy płacisz za towar przy odbiorze. Ps. jest jeszcze możliwość napisania wiadomości z zapytaniem do innych klientów , którzy już kupowali u tego sprzedawcy z prośbą o opinię nt transakcji... Cytuj
Neo Opublikowano 2 Września 2008 #4 Opublikowano 2 Września 2008 Możesz też zapytać czy na Fakturze będzie VAT 22% (często bywa 7%). Już sam fakt jak szybko nadejdzie odpowiedź coś mówi o sprzedawcy. Zresztą tak jak radzi przedmówca: allegro = zawsze pobranie ! Pozdrawiam Cytuj
Gabriel Opublikowano 2 Września 2008 Autor #5 Opublikowano 2 Września 2008 Chyba będzie ten piec za pobraniem. Mam jeszcze Cichewicza LOGIKA na miejscu. Mam problem co wybrać, ale to w innym wątku poruszałem. https://forum.info-ogrzewanie.pl/index.php?showtopic=1011 Cytuj
zbych5858 Opublikowano 8 Września 2008 #6 Opublikowano 8 Września 2008 Witam. Nigdy nie byłem przekonany do droższych zakupów na allegro, dopóki nie skontaktowałem się z pewną firmą. Bardzo solidna, zagwarantowała mi piec wraz z montażem w bardzo przystępnej cenie oraz usługę serwisową. Jeżeli mogę polecić Ci zakup pieca na allegro - polecam tego właśnie sprzedawcę. <TUTAJ LINK DO ALLEGRO> Zachęciły mnie nie tylko dobre warunki, ale także długi okres bytu firmy na nie tylko polskim, ale i zagranicznym rynku. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania odnośnie całego przebiegu transakcji. Zachęcam, gdyż to już są większe sumy pieniążków i trzeba liczyć się z ewentualnym oszustwem, dlatego polecam zaufanego sprzedawcę. Cytuj
Neo Opublikowano 8 Września 2008 #7 Opublikowano 8 Września 2008 Poprawiłeś mi dziś humor, dzięki ;-) Cytuj
tomek krakerss Opublikowano 8 Września 2008 #8 Opublikowano 8 Września 2008 Witam Daje rade koleszko. Matkę by sprzedał.... Paranoja jak im się chce pisać takie posty przecież to strata czasu.... Cytuj
djstanely Opublikowano 21 Października 2008 #9 Opublikowano 21 Października 2008 Witam! Nie wiedzialem za bardzo do jakiego działu to wcisnąć. Zamierzam kupić piec i wybór padł na WARMET 200 CERAMIC. Najtaniej znalażłem na allegro http://www.allegro.pl/item428133076_piec_k..._kostrzewa.html. Teraz moje pytanei czy ktoś zna tego spzredawcę lub ten sklep allegro jak powyżej lub http://www.argosystem.pl/contact_us.php Dziwne trochę bo nie podają żadnych namiarów na siebie na stronei internetowej. Cena pieca jest dość niska 3850zł co w porównaniu z cenami w okolicy 4200 - 4400zł jest atutem, a i wysyłka jest za "darmo", kasa zostanei na pompę obiegową i zawór 4 drogowy. Jest jaz zwykle mały chaczyk, zaufanie do spzredawcy. Proszę o potwierdzenie o istneinu tego sklepu. A mozę macie jakieś inne namiary gdzie można bezpiecznie kupić ten piec? Wszystko ładnie pieknię ale kocioł który chceesz kupić na allegro to Warmet SDS Ceramik a pisałeś przecież,że chcesz kupić Warmet 200 Ceramik, węc o co chodzi? Cytuj
MarekCH Opublikowano 22 Listopada 2011 #10 Opublikowano 22 Listopada 2011 Jeśli mogę to polecam "sklepco" w Lublinie. Prowadzą sprzedaż wysyłkową. Ceny bardzo konkurencyjne. na ten przykład podam że pex20 Vavin kupowałem u nich po 5zł za mb, a w Puławach chcieli za to samo 7,50zł. Pexa 16 kupiłem u nich po 2,40. Za same grzejniki do mojego domu w Puławach wyliczyli mi na prawie 12000 a w Lublinie zapłaciłem za wszystkie "graty" do instalacji CO 11000. Tak, że proponuję popytać tam. Cytuj
Grażyna67 Opublikowano 10 Grudnia 2011 #11 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Nie znam tego sprzedawcy .Jak nie jesteś pewny to może wybierz inną firmę .Nie warto ryzykować . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi