Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że zdecydowanie lepsze bo po pierwsze nic nie robisz z palucha bo tam nie ma wyświetlacza i dobrze ,wszystko robisz na stronie internetowej po Polsku i przejrzyście . 

a tu filmik dla Andrzeja on taki sprytny to niech sobie obejrzy co też fachowiec mówi o tak zwanych fachowcach, ja przynajmniej nie ukrywałem że się na tym łapię .

Opublikowano

Ty zamiast oglądać youtuberów weź instrukcję i przeczytaj po kolei co trzeba wyklikać. Potem jak cos będzie niejasne poszukasz odpowiedzi w sieci, znowu zaczynasz "od dupy strony" 

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, berti napisał(a):

Powiesiłem to deye na ścianę

Edytowane przez marcus312
  • Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, o6483256 napisał(a):

Ty zamiast oglądać youtuberów weź instrukcję i przeczytaj po kolei co trzeba wyklikać. Potem jak cos będzie niejasne poszukasz odpowiedzi w sieci, znowu zaczynasz "od dupy strony" 

Mam i czytam ale nie działa tak jak trzeba , nie wiem czy wiesz ale ten falownik na 10 sposobów można używać ,tam nie ma jeden opcji ,nawet na wejściu agregatu możesz swój ongridowy czy ofgridowy falownik podpiąć ale ogarnij to potem.

Mam po polsku ale jest kilka spraw nie jasnych np CT-ki czy licznik i jaki licznik dodatkowy tu jest galimatias no i robię to trochę na partyzanta dlatego że nie podłączyłem jeszcze magazynu ,mam czas aż tak mnie nie ciśnie, żałuję że to nie hoymilis

Edytowane przez berti