Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Dostępność opału z PGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oby, bo ktoś kto potrzebuje na użytek własny tonę czy dwie na już, nie ma za dużych szans z botami 

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 867.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @radziol zostałeś leserem roku. Nie chciało się przeczytać nawet ostatniego postu

• W związku z tym, że wątek i tak jest długi i średnio czytelny proszę o: pisanie tylko na temat jeżeli ktoś wyżej, kilka minut wcześniej napisał np. "Od rana nie było" albo że było o xx

• Karlik big bag 14:25 Grenn 14:26

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Gdzie jest informacja o limicie 2t ??

Dramat z wysyłka jest... kupione 13-tego i dalej realizacja ;/

Opublikowano

Ja mam pieklorza w koszyku i jak wejdę tam to jest informacja.

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu

Opublikowano
22 minuty temu, kamis14 napisał:

Powinien być limit miesięczny np. 5t i dostępność by się znacznie zwiększyła.

A jak to powstrzyma Januszy? Co za problem założyć kilka kont w sklepie? A nawet jak wprowadzą limit nie do konta tylk np na pesel to na sąsiada albo szwagra czy wujka konto można założyć....

Opublikowano

Założą kilka kont mogę się zgodzić, ale nie każdy Ci poda newralgiczne dane nawet szwagier ciotka wujek. Pesel i nr dowodu osobistego ja bym nie podał. Na pewno by to utrudniło zakup większej ilości. Nigdy nie będzie doskonałego sposobu.

Opublikowano

Na ile wyceniacie jedną roboczogodzinę swojego klikania przed kompem w łowieniu groszka? Bo jak chociaż z 30 zł. to lepiej już się opłaci na OLX kupić za 1250 niż marnować dzień czy dwa i swoje nerwy.

Opublikowano

Tak od 6:15 do 13:45. Żeby kupić na 3 razy

Opublikowano
8 minut temu, Grzesznik napisał:

Na ile wyceniacie jedną roboczogodzinę swojego klikania przed kompem w łowieniu groszka?

Niewiele - ja zamawiałem dla znajomego z pracy który sam by tego nie ogarnął(50+) i zrobiłem to za "dziękuję" - wielokrotnie on mi wyświadczał drobne przysługi więc się mogłem zrewanżować. 

Jeśli sam nie masz czasu na polowanie i nie masz życzliwych osób obok siebie które to zrobią "za czekoladę" to ja to zrobię za stówę - pazerny nie jestem 😄

Opublikowano

Karlik 10:13

Opublikowano

10:13 Karlik

Opublikowano

Karlik

Dość długo wisiał 👍

Opublikowano

z 2 min wisiał:)

Opublikowano

Żeby greenpal tak długo był ☹️

Opublikowano

Też na niego czekam - w zasadzie tylko po to zeby sprawdzić czy dobrze sprawowałby się na retorcie.

Edytowane przez Ryszard

Opublikowano

Digi 890zl?? A koszt przesyłki 130zl, wychodzi 1020zl za tonę. Kto mieszka blisko to sam odbierze ale większość z nas kupuje z przesyłką 

Opublikowano

Kurde siedzę cały dzień jestem na zwolnieniu lekarskim mam czas a i tak nie mogę trafić można KOTA dostać😂😂

Opublikowano

wytrwałość , cierpliwość, szczęście...... iii to coś to klucz do sukcesu

mnie już oczy bolą od gapienia się w kompa

Opublikowano
30 minut temu, kamis14 napisał:

Digi 890zl?

A 1250 z olx jest z przesyłka? Z reguły 1250 + transport chcą.

Opublikowano

Mnie tam olx nie interesuje, ja patrzę że muszę zapłacić 1020zł. Na składach póki co nie widać żeby taniało. Podejrzewam, ze będzie taka sytuacja jak tutaj jeden z forumowiczów opisywał. Ci na składach zostaną z nadwyżka węgla na wiosnę co nie oznacza, że stracą a Ci z olx w pewnym momencie też zostaną z dużym zapasem bo rynek się nasyci. 

Opublikowano

Nie wiem jak u ciebie, ale ja mieszkam blisko kwk Chwałowice, a na składzie były zapisy na pieklorza i czas oczekiwania 14 dni. Nie licze na to, że składy się nasycą. Wiele osób nie wie o możliwości kupna w pgg sklep, na kupno bezpośrednio z kopalni przez pośrednika czeka się po 2 miesiące, a więc dla wielu zostaje skład. 

Edytowane przez Ryszard

Opublikowano
2 minuty temu, kamis14 napisał:

Mnie tam olx nie interesuje, ja patrzę że muszę zapłacić 1020zł. Na składach póki co nie widać żeby taniało. Podejrzewam, ze będzie taka sytuacja jak tutaj jeden z forumowiczów opisywał. Ci na składach zostaną z nadwyżka węgla na wiosnę co nie oznacza, że stracą a Ci z olx w pewnym momencie też zostaną z dużym zapasem bo rynek się nasyci. 

C*uja prawda. Nic nie stracą bo nawet jak bedzie leżał jeść nie wola.  A obstawiam ze na przyszły rok bedzie droższy. A ludzie już od lata robia zapasy bo niby taniej. Więc swoje wezmą, albo nawet z nadwyżka.

Opublikowano

Dokładnie. Za rok cena pójdzie w górę i taki skład zarobi podwójnie. Z całą pewnością nie straci.

Edytowane przez Ryszard

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podobna zawartość

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.