Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odswiezalem strone bo już po ostatnim wiem że jak nie wczytuję to trzeba odświeżyć ale nie wiem czemu wylogowalo mnie ze strony i dlatego nie chciało dalej przejść

Opublikowano

pieklorz 8:25

Opublikowano

udało się zamówić nawet 2t. WOW!!!

• Lubię to 1
Opublikowano

A Greena dalej nima 😂 

Opublikowano

Ciekawe teraz kiedy będzie ostatni rzut Karlika dzisiaj, może w końcu uda mi się zakończyć zamówienie a jak nie to od jutra witamy znowu w koszu.Podziwiam tych co za jedynym albo dwoma razami udaje się zamówić

Opublikowano

W sumie dwa podejścia. W piątek miałem dodane do koszyka, ale niestety doszedłem tylko do drugiego etapu. Dzisiaj sukces po raz kolejny.

• Lubię to 1
Opublikowano

2t Greenpala w koszyku , czekam na instrukcję co dalej 🙂 Rozumiem , że przede mną kolejny etap , czyli kasa , która w tej chwili informuje , że towar jest niedostępny 🙁 

Opera Zrzut ekranu_2022-01-17_093105_sklep.pgg.pl.png

Opublikowano

Witam wszystkich ile razy pojawia się karlik na dzień? i jest jakiś przedział godzin w których się pojawia???

• Nie zgadzam się 3
Opublikowano

Trzy razy dziennie z tego co zaobserwowałem.Rano miedzy 6:20-7:30 później 9:00-10:30 a trzeci raz to widziałem w przedziale od 12:00 do 13:30 ale może ktoś wie lepiej w jakich godzinach pojawia się ostatni raz

Opublikowano

Charakterystyka opałowa nieobecnej już "Karolinki"

image.png.735d561ba9131dae67e0665eadbfff9f.png

Opublikowano (edytowane)

11:15 pieklorz

Karolinki nie ma bo puścili trochę pilotażowo - jak się przyjmie to ma wejść na stałe do oferty

Edytowane przez hajtaler428
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.