Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, buska3 napisał:

Uzupełnij dane w profilu, odśwież stronę.

Dane mam uzupełnione bo już kiedyś kupowałem.

Stronę odświeżyłem, dane się uzupełniły ale teraz jest strona w przedtwarzaniu.

Opublikowano

Odnośnie kwestii kuriera - do mnie kurier za pierwszym razem jak był to w ogóle nie dzwonił. Co mnie zdziwiło, bo do mnie trafić (mieszkam w lesie) to mapy google nie pomagają w żaden sposób. Facet starszej daty i powiedział, że kiedyś pół świata bez GPS i komórki zjeździł to jak mógł nie trafić 🙂

Opublikowano (edytowane)

No to wyszła rosyjska ruletka czy dzwonią czy nie. Czekam na SMS-a z poczty i pozostaje zadzwonić pod wskazany numer.

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu
Opublikowano (edytowane)

SMS z numerem do kuriera oczywiście dostałem. Tylko SMS dostałem o 8:12 a o 8:40 był już kurier 🙂

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu
Opublikowano

Miałem lepiej, telefon od sąsiada że jakiś chłop stoi koło furtki i się drze. Tak to kurier z poczty, tak bez samochodu. Zostawił auto na parkingu 200 m. od domu. Na pytanie dlaczego nie telefonował nic nie powiedział. Po 5 godzinach SMS informujący że w dniu dzisiejszym będzie kurier. 

Opublikowano

Tak od 6:30 do 14:00. A jak dziś był dostępny to na ostatnich 2 może 3 stronach można przeczytać.

• Zgadzam się 1
Opublikowano

Poczta to poczta nie wiem czy tam podejście kiedyś się zmieni. Jedyny plus to, że za przesyłkę jest niska cena. Piszę o tej paletowej za 130zł. Oczywiście czasami można trafić na dobrego kierowcę, który chętnie pomoze a i człowiek też się odwdzięczy. A jak na, dzień dobry w telefonie odezwie się gbur to się odechciewa. Praca lekka nie jest ale nikt mi nie powie jak ktoś uprzejmy to zyska dwa razy. 

• Lubię to 1
Opublikowano
3 godziny temu, BrodatySQ napisał:

... Wystarczy przeczytać stronę wcześniej, pisałem na ten temat...

W której z 1400 odpowiedzi ? Nie rozumiem, piszesz żeby napisać, i nic z tego nie wynika. Udziel rzeczowej odpowiedzi albo albo omiń.

Opublikowano (edytowane)

W jednej z poprzednich 15 wypowiedzi użytkownika:
https://forum.info-ogrzewanie.pl/profile/96381-brodatysq/content/

Kolega BrodatySQ udzielił bardzo rzeczowej odpowiedzi. Nie podoba się? Omiń. Możesz też użyć opcji szukaj w tym temacie.

Edytowane przez sirocco
  • Zgadzam się 1
Opublikowano

Haha ja już nie mogę. BrodatySQ udziela rzeczowej odpowiedzi a i tak dostaje zjebki. I skąd te 1400 odpowiedzi jak napisał, że na poprzedniej stronie. Boże gdzie jest moderator?

Opublikowano
W której z 1400 odpowiedzi ? Nie rozumiem, piszesz żeby napisać, i nic z tego nie wynika. Udziel rzeczowej odpowiedzi albo albo omiń.
A pomyśl skąd się wzięło 1400 postów?
Właśnie z takich pytań jak Twoje i odpowiedzi w kółko tych samych.
Opublikowano

Skąd się wzięło? Prosta odp. Wszyscy którzy do tej pory kupowali Czarna Perłę czy inny towar KTK i wychwalali ten towar pod niebiosa, nagle poczuli słabość do PGG.

Opublikowano (edytowane)

Ktoś jeszcze miał taki problem jak ja ? I w telefonie i w laptopie . Nie wiem czy kwestia internetu czy do tej pipidówy gdzie mieszkam nie chcą dowieźć hehe, ciagle obliczanie a na końcu wyrzuca stronę i jest niedostępna . Spróbujemy jutro może się uda 😏😏

75D6097D-A162-45D6-88C6-86D99CDE1973.jpeg

6AF9EE18-A998-4FD8-B1CF-4E9D41E1D46A.png

Edytowane przez Waldaspll
Opublikowano

@Waldaspll to nic nowego, jak jest dużo chętnych to strona się wiesza. Dzisiaj i tak dali dużo towaru po przerwie. Jutro musisz odświeżać stronę z węglem a ta zostaw otwarta. Jak pojawi się karlik to klikasz tylko zapłać. 

Opublikowano

Nerwowo w kolejce się robi..... 

Drzewiej to tak rozwiązywali takie problemy 🙂

pojedynkowe.png

Opublikowano
2 godziny temu, Pomocyklimosz napisał:

A pomyśl skąd się wzięło 1400 postów?
Właśnie z takich pytań jak Twoje i odpowiedzi w kółko tych samych.

Chyba nie robimy zakupów w tym samym sklepie z węglem, bo w tym o który ja pytałem czyli PGG sytuacja zmienia się bardzo dynamicznie, a więc niema tu powtarzających się odpowiedzi, niema tez głupich pytań, co najwyżej mogą być nie rzeczowe lub głupie odpowiedzi.

Pozdrawiam

• Nie zgadzam się 3
Opublikowano

Każdy z nas siedział tu godzinami/ dniami żeby kupić węgiel. Serio poświęcenia 20-30 minut żeby przeczytać post od początku nie jest wielkim poświęceniem. Każdy każdemu pomaga. Wystarczy czytać ze zrozumieniem, chyba każdy pamięta z szkoły.

• Zgadzam się 1
  • Nie zgadzam się 1
Opublikowano

Juz pierwsze posty mowia o tym w ktore godziny mniej wiecej trzeba sie wstrzelic i nie dziwie sie ze przy 1300 poscie pytanie o to jak kupic wegiel na PGG moze byc traktowane jak leserstwo i ignorancja.

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, KrzysiekZet napisał:

Chyba nie robimy zakupów w tym samym sklepie z węglem....

Chcesz ? Ja Ci wszystko wyjaśnię. Czekam na odpowiedz, bo nie wiem, czy się rozpisywać 

Edytowane przez o6483256
Opublikowano

Jest na sali moderator? pewnie za chwilę będzie tutaj pyskówka z powodu dowolnego...

Ze swojej strony proponuję ignorowanie pytań, na które padła już odpowiedź. Można ew. pytającego odesłać do wyszukiwarki, która całkiem sprawnie działa.

• Zgadzam się 2
  • Nie zgadzam się 1
Opublikowano
W dniu 30.12.2021 o 11:22, WitoldL napisał:

Wszędzie tak zachwalają "Korolinka" a szkoda, że nie można jej kupić na worki na spróbę, tj. "Karlika".  Od razu zakup całej tony, taki trochę zakup kota w worku. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.