Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Dostępność opału z PGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, KrzysiekZet napisał:

Czy GREENPAL EKOMIAŁ bywa dostępny? Spędziłem kilka dni przed kompem i nigdy nie widziałem jego dostepności.

... Wystarczy przeczytać stronę wcześniej, pisałem na ten temat...

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 866.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @radziol zostałeś leserem roku. Nie chciało się przeczytać nawet ostatniego postu

• W związku z tym, że wątek i tak jest długi i średnio czytelny proszę o: pisanie tylko na temat jeżeli ktoś wyżej, kilka minut wcześniej napisał np. "Od rana nie było" albo że było o xx

• Karlik big bag 14:25 Grenn 14:26

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Panowie, dziś mam informację że wysłano zamówienie (zamawiane 27.12) i mam pytanie o telefon od kuriera, czy dzwonią dzień przed dostawą, czy w dniu dostawy. Muszę wziąć wolne z pracy na czas dostawy i nie wiem jaki dzień brać.

Opublikowano
3 minuty temu, buska3 napisał:

Panowie, dziś mam informację że wysłano zamówienie (zamawiane 27.12) i mam pytanie o telefon od kuriera, czy dzwonią dzień przed dostawą, czy w dniu dostawy. Muszę wziąć wolne z pracy na czas dostawy i nie wiem jaki dzień brać.

Do mnie, w dzień dostawy z rana, przyszedł sms z numerem kuriera, zadzwoniłem i przesunąłem sobie dostawę na dzień, który mi pasował.

Opublikowano

czy dowód osob trzeba miec zamawiajacego (kurier sprawdza ?)czy tez sąsiad moze odebrac 

Opublikowano

Uuu chorobcia, a z jakim wyprzedzeniem godzinowym w dniu dostawy, czy to też różnie.

Edytowane przez buska3

Opublikowano
czy dowód osob trzeba miec zamawiajacego (kurier sprawdza ?)czy tez sąsiad moze odebrac 
a jakim prawem kurier ma ci zaglądać do dokumentów? Kim on jest?
Opublikowano

@buska info dostajesz w dniu dostawy ale możesz przesunąć na kolejny dzień. Link do śledzenia dostajesz i jak towar jest podjęty to zazwyczaj na drugi dzień jest kurier 

Opublikowano

Na wstępie się przywitam.

Mam takie pytanie, kiedy przychodzi powiadomienie na maila jako potwierdzenie złożenia zamówienia?

Opublikowano

Świetnie, o to chodziło. Czyli nie robią problemów z przesunięciem o 1 dzień.

Opublikowano

@szoadyzir od razu po złożeniu zamówienia. Jeśli nie masz potwierdzenia to nie kupiłeś. Oczywiście możesz sprawdzić to na swoim koncie na pgg tam też jest info. 

Opublikowano

Poteiwrdzenia nie mam na mailu, ale w zamówieniach jest że statusem złożone, może to ma coś do rzeczy, ale forma płatności to przelew tradycyjny.

Na infolinię nie mogę się dodzwonić...

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu

Opublikowano
7 minut temu, Pomocyklimosz napisał:
9 minut temu, Mirek1973 napisał:

a jakim prawem kurier ma ci zaglądać do dokumentów? Kim on jest?

Przecież nie musisz kupować ze zwolnieniem z akcyzy. Kup z akcyzą. Nie trzeba będzie nikogo weryfikować czy dane są prawidłowe.

P.S.

U mnie kurier był trzykrotnie. Nie wymagał żadnych dokumentów. Nie ja odbierałem towar. Dzwonił wcześniej, że jedzie raz z 5-6 godzin wcześniej. Raz, że za godzinę będzie, a raz 30 min wcześniej.

Teraz mam tylko informację, że przygotowano do doręczenia 3.01.2020 i cisza na razie

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam konto w sklepie PGG. Jestem już drugi raz w kasie i nic. Czy trzeba tam uzupełnić wszystkie dane? Zanim to uzupełnie to węgla już nie ma. Co mam teraz zrobić czekać na dostępność czy odświeżyć stronę

Opublikowano
6 minut temu, Pomocyklimosz napisał:

przy przelewie tradycyjnym również przychodzi od razu potwierdzenie.

To nic. Próbuję dalej dzwonić 🙃

Dziękować za pomoc 👍

Opublikowano
2 minuty temu, p-gizd napisał:

Witam wszystkich.

Mam konto w sklepie PGG. Jestem już drugi raz w kasie i nic. Czy trzeba tam uzupełnić wszystkie dane? Zanim to uzupełnie to węgla już nie ma. Co mam teraz zrobić czekać na dostępność czy odświeżyć stronę

Uzupełnij dane w profilu, odśwież stronę.

Opublikowano
9 minut temu, Szpadyzor napisał:

Poteiwrdzenia nie mam na mailu, ale w zamówieniach jest że statusem złożone, może to ma coś do rzeczy, ale forma płatności to przelew tradycyjny.

Na infolinię nie mogę się dodzwonić...

potwierdzenie mogło wpaść do spamu...

Opublikowano
1 minutę temu, sirocco napisał:

potwierdzenie mogło wpaść do spamu...

Spam oczywiście był sprawdzony 🙃

Opublikowano

Sprawdź na koncie pgg czy masz konto do wpłaty i tytuł wpłaty. Mail może przyjść z opóźnieniem dużym do ciebie.

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu

Opublikowano

Jest Karlik ale strona leży

Opublikowano

Ekomiał był dzisiaj dostępny - pierwszy raz widziałam. 

U mnie kurier z węglem zadzwonił jak juz był w drodze.... I tak chce zobaczyć dowód - jak zawsze przy węglu.

Opublikowano

Karlika rzucili. Ale wszystko wisi...

Errata: dane do przelewu są.

Edytowane przez Szpadyzor

Opublikowano

Chyba zapasy już poszły, bo za długo karlik nie był. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podobna zawartość

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.