sambor Opublikowano 8 Czerwca 2021 #1 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Pytanie co się stało temu ze zdjęcia? Zdjęcia z resztą prawdziwego Cytuj
pochłaniacz Opublikowano 8 Czerwca 2021 #3 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Raczej nie zaciął się przy goleniu. Pozostaje współczuć. Cytuj
sambor Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor #4 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Poprzednia sobota wycieczka rowerowa do lasu, nawet nie bolało. Cytuj
piastun Opublikowano 8 Czerwca 2021 #5 Opublikowano 8 Czerwca 2021 @sambor jakoś zagadkowo piszesz! Chodzi ci o quadowego "turystę", który napotkał przeszkodę horyzontalna w lesie? Cytuj
sambor Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor #6 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Jak rowerowa to nie quadowa. Cytuj
piastun Opublikowano 8 Czerwca 2021 #7 Opublikowano 8 Czerwca 2021 To Ty czy jakiś znajomy? Wygląda jakby wpadł w sidła normalnie..... Tak z ciekawości linka na jakieś górce była rozstawiona, bo wygląda to normalnie jak skalp! Dwa niech się ta osoba cieszy bo jeszcze pół roku temu z takimi obrażeniami, umarłby w karetce albo czekając na nią oczywiście na kowida. Cytuj
sambor Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor #8 Opublikowano 8 Czerwca 2021 To niezaprzeczalnie moja, oryginalna, własna osoba, zdjęcie z niedzieli po tygodniu od wypadku - rower, leśna droga i naraz gałąź postawiona na sztorc przez jednego z kolegów, weszła w koło- rower wytrzymał, ja gorzej - całe szczęście że były ze mną osoby mocno kompetentne i po ok 2h już szyli - ponad 50 szwów i klamer. Do tego 1 jednostka krwi i niby nawet 2msc kuracji - straciłem 2x3cm dolnej wargi do dziąsła - 1 strona i tylko tyle. Te szwy na Jokera są dane po to aby można było naciągnąć brakującą twarz do zszycia - to wbrew pozorom typowy lifting twarzy, kobietom robią to ładniej. Najgorsze było to, że miał być to mój fajny tydzień - bez roboty, covidów itd.... A wyszło: 7dni na plecach, 3 dni na czczo, 4 dni karmienia sondą przez nos - okropne, i długie - dawka 0,5 podawana jest ok 5,5h i to 3x dziennie - czyli jedzenie przez prawie 17h i kroplówki. Wczoraj rano ekipa, z resztą wspaniała - wypisała mnie do domu - pan do domu, a my na strajk! Za 10 dni wyjęcie szwów. Tu jedzenie : 3x po takiej zgrzewce + pompa. PS Kask był, ale to mało! Cytuj
sambor Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor #10 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Dzięki! Przez cały czas zdrowieję, a Rodzina ma już po 1 dniu dość takiego "chorego". W czwartek 2 dawka szczepienia, a w piątek na budowę na odbiory. Cytuj
esselite Opublikowano 8 Czerwca 2021 #11 Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Ja *** zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia życzę. Edytowane 8 Czerwca 2021 przez Ryszard Proszę nie używać wulgaryzmów Cytuj
Ryni Opublikowano 8 Czerwca 2021 #12 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Nie chciałem tego komentować wcześniej, bo zdjęcie wygląd koszmarnie, prawie tak jakby komuś maszyna zdjęła skalp z twarzy. Teraz okazuje się, że to Twoje zdjęcie, więc jest to jeszcze większy szok. Mam tylko nadzieję, że czujesz się coraz lepiej. Zdrowia życzę. Cytuj
piastun Opublikowano 8 Czerwca 2021 #13 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Kurde....serio przypadkowy patyk w szprychy w nieodpowiednim miejscu zrobił takie kuku?!? Jak to jest znaleźć się w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie..... Sambor ciesz się, że to teraz a nie pół roku temu bo byś już ziemię gryzł.... Znajomemu kolega co dorabia na karetkach opowiadał, że musieli fałszować wyniki/podawać fałszywe dane, że pacjent jest covidowy coby go przyjęli łaskawie do szpitala bo jak nie to wyrok śmierci! Ile osób zmarło z powodu jakiś blachych powodów, że nie chcieli operować to włosy na głowie dęba stawaja! Kuruj się! 1 Cytuj
sambor Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor #14 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Naprawdę - czuję się dobrze, są tylko kłopoty z jedzeniem i piciem. Ale ujdzie. Natomiast cała opuchlizna zeszła w dól - na szyję, szyja jest teraz grubsza od głowy i wyglądam jak muppetowy Miś Fozzzie. Cytuj
gilal Opublikowano 8 Czerwca 2021 #15 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Ooooo kurde!!!! To żeś pojeździł ? Szczęście w nieszczęściu, że żeś się nie podziurawił i oczy całe ✊ Współczuję ? Zdrowiej jak najszybciej Pozdrawiam chłopie 1 Cytuj
Popcorn1 Opublikowano 8 Czerwca 2021 #16 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Trzymaj się Sambor,szybkiego powrotu do zdrowia życzę.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
makow12 Opublikowano 8 Czerwca 2021 #17 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj
emigrant Opublikowano 8 Czerwca 2021 #18 Opublikowano 8 Czerwca 2021 O ja pie... Chyba szczęście w nieszczęściu, że oczy całe. Szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj
vlad1431 Opublikowano 8 Czerwca 2021 #19 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Współczuję. Też kiedyś miałem wybór, wpaść przez szybe do niezdecydowanego hatchbacka, albo wybrać krawężnik. Wybrałem to drugie. Bez kasku, ale bez złamań. Z koła ósemka. Dobrze że było lato, bo spodnie by mi się kleiły do ran. Rower czy motor jest fajny, ale można sobie narobić starsznego dziadostwa. Najważniejsze że złamań nie ma.@sambor wracaj szybko do zdrowia, trzymamy kciuki. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj
marcus312 Opublikowano 8 Czerwca 2021 #20 Opublikowano 8 Czerwca 2021 2 godziny temu, sambor napisał: Naprawdę - czuję się dobrze, są tylko kłopoty z jedzeniem i piciem. Dobrze że jeszcze humor dopisuje , czasu nie cofniemy ale możemy wierzyć że czas zagoi wszystkie rany .Wkurzony jestem że przytrafia się to osobie która pomaga na co dzień innym to niesprawiedliwe . Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj
sambor Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor #21 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Dzięki wszystkim za ciepłe słowa otuchy, może wyjdę z tego bez większych kłopotów zdrowotnych. Cytuj
Jozefg1 Opublikowano 9 Czerwca 2021 #24 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Życzę powrotu do zdrowia - oby jak najszybciej... ? A tak na pocieszenie - znam takiego który po takim podobnym wypadku ma trochę gorzej choć funkcjonuje normalnie... Cytuj
radik81 Opublikowano 9 Czerwca 2021 #25 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi