makow12
Stały forumowicz-
Postów
315 -
Dołączył
-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
1
Ostatnia wygrana makow12 w dniu 11 Września 2021
Użytkownicy przyznają makow12 punkty reputacji!
Informacje o ogrzewaniu
-
Co ogrzewam?
mieszkanie ocieplenie zewn styropian(5cm) 52 m2
-
Instalacja
2 grzzejniki panelowe + drabinka
-
Kocioł
kuchnia Katarzyna podkowa 3,2 kW
O sobie
-
Płeć
Mężczyzna
Ostatnie wizyty
Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.
Osiągnięcia makow12
-
a jak już strajkować to tylko jak górnicy...
-
wczoraj ubiłem pierwszego w sezonie.. z roku na rok coraz większe i wredniejsze się trafiają
-
bayraktar w nieco innej wersji
-
Nie trzeba się martwić o ceny opału ani o ocieplenie domu jak go zbombardują.. Nie trzeba martwić się o żarcie jak się nie żyje Czarnowidztwo trochę, olać to. A im więcej sąsiedzi ruskich natłuką tym lepiej dla nas
-
tym razem luźne skojarzenie z pracą...
-
jedno...heh a Dżaveline słyszeli?
-
pewno apokalipse... zaraza była, wojna jest, głód jest następny wg logicznej kolejności a po śmierci raczej nie ma sensu
-
Jeżeli cena węgla wygląda zbyt atrakcyjnie by być realną warto upewnić się ile węgla możemy kupić za daną cenę...
-
wczoraj wyszło, wpada w ucho
-
to mam na lato jako chłodzenie (taniego monobloka) żre prąd że masakra - po za tym jakbym miał finanse to bym się zastanawiał co wybrać a tak w 4 literach mam zakaz bo mnie nie stać ma zmianę źródła ogrzewania noo niekoniecznie - chłodzenie latem kosztuje mnie więcej niż ogrzewanie zimą splita nie mam gdzie wcisnąć po za tym drogi i żre prąd. ~10 min od rozpalenia kuchni już czuć miłe ciepełko, na grzejniki idzie dłużej
-
jak ma być ekologicznie to raczej "na pieniek" tak czy siak patyki trza zbierać na czarną godzinę a co do zmiany ogrzewania to chyba na wieczność z piecykiem zostanę
-
z lotniczych to bardzo spodobala mi sie seria z Malborka
-
to do kompletu w temacie :)
-
fajki były po 5 teraz są po 15
-
a jak już się dorwie mleko warto zrobić kwaśne mleko, twaróg a z części zebranej śmietany wytrząsnąć masło (choćby w słoiku...)