Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie mówili w TV, że Czesi muszą zwykłe maseczki zakładać dwie (jedna na drugą), a może i dojdzie do tego... 

IMG-20210224-WA0001.jpg

Opublikowano
14 minut temu, maniek83 napisał:

TV nie oglądam, żyje normalnie, jestem wolnym człowiekiem, a co pani myśli, że za miesiąc premier wyjdzie i powie, że już wirusa nie ma? Jak naiwnym trzeba być

Nic dodać i ująć i czekać aż większość naszego społeczeństwa będzie tak mówić i robić ?

Jeszcze żeby owa "babka" przestała kupować w tym zagranicznym sklepie sprzedającym truciznę było by pięknie.

340.jpeg.3712157d1c1956f8257f9720d6dc3312.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Właśnie mówią w TVN teraz, że przyłbice nic nie dają. Cały rok ludzie chodzą w przyłbicach i w lato nie było fali zachorowań a były wakacje, wirus w całym kraju a jakoś zachorowań dużo nie było nawet na jesień. Skoro przyłbice i szaliki nie działają to znaczy, że miliony osób tak jakby chodziło bez masek na twarzy przez rok i co się stało? Nic się nie stało.

Teraz mówią o specjalnych maseczkach chirurgicznych, moim zdaniem robią sobie teraz jaja z ludzi wprost na legalu. Chcą sprawdzić gdzie jest granica tresury sam jestem ciekaw. Ewidentnie widać, że coś nie gra...

Edytowane przez maniek83
literówki
  • Zgadzam się 1
Opublikowano

Proponuję wyłączyć tv i nie słuchać tego bełkotu przestępczego.

Miejmy gdzieś ich nielegalne obostrzenia i nie dajmy się jak niewolnicy tresować !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzisiaj rano dowiedziałem się że dwie budowy, w których miałem czynny udział zostały z powodu corony zamknięte (wstrzymane) na okres 3tyg - większość z budowlańców niestety złapała "koronę".

Opublikowano

Wokoło sąsiedzi chorują a mnie jakoś ta zaraza omija... Kilku znajomych zmarło...

Może dlatego że nie pcham się nigdzie w tłok  i się zaszczepiłem

Gość berthold61
Opublikowano
W dniu 23.02.2021 o 18:29, ByCygano napisał:

Wszystkim co żyją propagandą, którą serwują im reżimowe i gadzinowe ośrodki dezinformacji proponuję zapoznać się z lekturą książek "Fałszywa Pandemia krytyka naukowców i lekarzy" tom 1 i 2.

Robienie z infekcyj o charakterze grypy plus o  objawach podobnych lub nieco silniejszych od panujących rok rocznie infekcji jest zwykłą mistyfikacją. Celem tego globalnego przekrętu, może największego we współczesnym świecie jest pozbawienie ludzi wolności, doprowadzenie do upadku małych i średnich działalności oraz wrogie przejęcie.

Nie ma żadnego obowiązku noszenia szmat, podpasek i innego rodzaju namordników. No chyba, że ktoś bardzo lubi mieć ograniczone oddychanie, cóż jego sprawa. Jedynym obowiązkiem każdego wolnego człowieka jest jasne i stanowcze przeciwstawienie się oprawcy i nie wykonywanie jego bandyckich nakazów.

Co do tematu szczepień powiem tyle, osobista sprawa każdego człowieka, która powinna być dyskutowana tylko i wyłącznie na linii lekarz pacjent. Robienie z tego "debaty narodowej" to kpina i temat zastępczy, no ale grupa przestępcza co okupuje szczeble w naszym postpeerelu jest ściśle wyszkolona w tematach zastępczych.

No bo przecież to nie chodzi o żadnego wirusa , wirusa sobie zrobiono jako środek do osiągnięcia swojego celu a jaki to cel to dowiemy się za jakieś 3 lata ale wtedy będzie już po nas nie dosłownie ale nie będzie można tego już cofnąć , dużo by pisać ale kogo to interesuje ? , prezydent Tanzani i 10-ciu członków jego rządu zostało zamordowanych za sprzeciw covidowy i ośmieszenie WHO za to jak cięzko zachorowały na covid banany i ropa naftowa  , cała jedenastka zmarła na zawał serca no ciekawe czasy ciekawe .

Opublikowano

I tak obydwaj spotkają się w ścisku w kościele...

• Lubię to 1
Opublikowano
2 godziny temu, sambor napisał:

Może trzeba połączyć salon fryzjerski z Biedronką.

Ci są bardziej kreatywni...

IMG-20210330-WA0004.jpg

Opublikowano

Jeżeli gdziekolwiek przydałby się prawdziwy „lockdown” i ograniczenia to pierwsze co powinni zamknąć to wszystkie TV i Wiejską 4/6/8 w Warszawie.

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1
Opublikowano

IMG-20210329-WA0001.jpg.72381e3aeb981240386aab521d48d100.jpg
Ale za to obaj mogą iść do kościoła

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Te obostrzenia, to są pisane na kolanie. W kościele ma być 1 os na 20m/2, a w markecie spożywczym  łeb przy łbie chodzi koło siebie. 

Opublikowano

Rowerzysta w maseczce?

Gdzie logika, gdzie sens, gdzie zdrowy rozsądek?

Zdjęcie poglądowe z internetu. Nie czepiać się ze przez pasy dla pieszych przejeżdża ?3B19D8BF-05C5-48E3-8987-581738057FF8.jpeg.2d76027446f9ae10c14c4dd4ac35ed91.jpeg

Opublikowano
4 godziny temu, berthold61 napisał:

No bo przecież to nie chodzi o żadnego wirusa , wirusa sobie zrobiono jako środek do osiągnięcia swojego celu a jaki to cel to dowiemy się za jakieś 3 lata ale wtedy będzie już po nas nie dosłownie ale nie będzie można tego już cofnąć , dużo by pisać ale kogo to interesuje ? , prezydent Tanzani i 10-ciu członków jego rządu zostało zamordowanych za sprzeciw covidowy i ośmieszenie WHO za to jak cięzko zachorowały na covid banany i ropa naftowa  , cała jedenastka zmarła na zawał serca no ciekawe czasy ciekawe .

Przestępcy światowi mają długie ręcę i eliminują niewygodne jednostki.

Odnośnie początku wypowiedzi, to ja to wiem, ale problem jest taki, że inni ludzie nie potrafią sobie tego uświadomić.

37 minut temu, PioBin napisał:

Rowerzysta w maseczce?

Jak na konferencji prasowej przestępców transmitowanej w tvp dezinfo powiedzą, że trzeba chodzić na czworaka to większość się posłucha, ludzie bezgranicznie są omamieni socjotechniką.

• Zgadzam się 1
  • Nie zgadzam się 2
Opublikowano

A jak aktualnie sytuacja w stolicy Covida - Chinach? Gospodarka rośnie?

Opublikowano

Na „mapę” COVID można  nałożyć mapę zagęszczenia ludności to jedno co przychodzi mi do głowy. Chiny (części Azji) będzie „wyjątkowa”.

Druga mapa to rozwój cywilizacyjny/gospodarczy - czytać również medialny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 2.04.2021 o 10:09, Oldek napisał:

Ja rok czasu się ślizgałem, a tu 3 dni przed szczepieniem 24.gif

cov.png.f5831fcce369f1a4970a9d666114a2c2.png

Niestety i mnie to dopadlo? tydzień w domu walczyłem z gorączką bo myślałem, że to przeziębienie. Ale jak o 3 w nocy mało co nie zemdlałem to już nie przelewki? teraz pod tlenem w szpitalu walczę. Trzymajcie się. Oby z dala od tego cholerstwa

Opublikowano
29 minut temu, gilal napisał:

Niestety i mnie to dopadlo? ,,,

Zdarza się. Nie panikuj, to tylko wirus.

Masz teraz ogrom czasu, by szczerze i drobiazgowo zaplanować swoje dalsze życiowe plany.  
Skieruj swoje myśli i emocje, na proces duchowej samoterapii. 

• Zgadzam się 1