Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No 220 do zapłaty

Opublikowano

Ja też u nich kupowałem 2 lata temu kocioł i myślę o tym palnik rko tylko nigdzie o nim niema jak się pali na nim

Opublikowano

Moim zdaniem RK-0 to tak jakby ich okrągły palnik włożył w kwadratowa obudowę i dał odkładanie na zapopielenie ale mogę się mylić A zna ktoś z was palnik żeliwny paleko Duo był montowany w kotłach biedała co to za cudo niby 5 klasa

Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Potrzebuje jeszcze na jeden sezon ten palnik potem zakładam sv200n

Opublikowano

Wiem oglądam tylko cena 2200+150dostawa

Opublikowano

SV jest dobry i bezproblemowy polecam. A możesz kupić bez przekładni i dać tą od starego palnika wtedy cena będzie niższa

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A masz namiary bo ja znalazłem tylko na stronie kotły24 a chodzi mi o 10kw bo 15 nie wejdzie na wysokość

Opublikowano

A jaka była cena sv200n 10kw bez napędu i czy by pasował ten od ekopalu tylko pewnie jeszcze jakaś przejściówka do montażu do pieca

Opublikowano

@Pieklorz jaki ster na Twoim kotle siedzi? 

Opublikowano

A ten sv200n o mocy 10kw starczy do kotła 12 kw 100m2 ogrzewa

Opublikowano

Witam. Wulkan zainstalowany i zaslepiony jak na rysunku. Niestety wciąż wypala się lepiej na rogu dmuchawa- drzwiczki. 

Opublikowano

Zdjęcie dodam dopiero jutro. Piec 25kw. Pale w interwale powietrze 25%. Zasłona troszkę odsunięta. Dmuchawa wpa 06 67w chyba. Zastanawiam się czy nie włączyć pid,  tylko bym musiał pompę cwu na stałe włączyć. 

Opublikowano

Pid to podstawa i teraz widzisz jak mają rację ci co mówią że tego typu palniki nadają się do dwustanu powietrze daj min5% a max 25% potencjał jak wyliczony to zostawiasz podawanie w auto 6 sekund i wpisujesz kaloryczność z worka i obserwujesz .i na spokojnie pomogę tobie ustawić kociołek na tym palniku idą groszki 16Ri i się nie spieka to u ciebie też będzie dobrze przypomnij tylko jakim groszkiem obecnie palisz

Opublikowano

A właśnie zobacz od ilu procent startuje twoja dmuchawa bo moja startuje od jednego procenta jesli twoja będzie startowała później to trzeba będzie zwiększyć powietrze minimalne

Opublikowano

Wentylator rusza od 1%. Pale na dzień dzisiejszy skarbek Piekary. A co z przysłona wentylatora??