Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sie skalda, ze nie ma sie czym podniecac, bo tam nie ma zadnych opcji ktore mozesz zmienic (nie ingerujesz w nic z tego poziomu) widzialem.

Opublikowano (edytowane)

A znasz ten kod skoro widziałeś co tam jest?

Edytowane przez Ryszard
Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Przylacze sie do tematu - udało mi sie wejsc w ta opcje po kodzie 5162  ,niestety nie zrobilem filmiku ale mialem inny ekran niz na filmie. Niestety co ciekawe nie wpuszcza mnie tam juz z tym kodem.Nie wiem czy jest tego powodem to ze musialem wyjac i podlaczyc  wtyczke od podlaczenia Hallotrona - okazalo sie ze nie styka i pokazywalo cuda  a na wyswietlaczu H !.Do menu serwisowego wchodze nadal bez problemu.

Edytowane przez Ryszard
Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ciekawa zależność ST-480zpid 

współczynnik podawania +25

współczynnik nadmuchu

0 - temperatura rośnie

+20 wtedy nie może dobić do zadanej 

o co chozi?

Opublikowano

Ja mam do Tech ST480 kod serwisu 7851

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

2902 kod do widoku serwisowego chodź nic ciekawego tam nie ma ale czasem się przydaje jeżeli chodzi o obroty

Defro Komfort Eko Duo Uni R 25 kw

• Zgadzam się 2
Opublikowano

Do sterownika k1prv2

Defro Komfort Eko Duo Uni R 25 kw

Opublikowano

Sterownik TECH ST-480 zPID do ekranu serwisowego da się wejść kodem 2902, ale nie da się tam dokonać żadnych zmian.

• Zgadzam się 1
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja ma sterownik Tech ST 480 T w Taurus Angus duo.

Kod do menu serwisowego to 9234. Szukałem kilka dni, więc podzielę się informacją.

• 3 lata później...
Opublikowano

Witam Posiadam piecDefro Komfort Eko NZ20 że sterownikiem z Pid K1Pv2  Czy Mógłby mi ktoś podać prawidłowe ustawienia W Menu Serwisowym .Problem w tym ,że po ostatniej wizycie hydraulika piec nie spala całkowicie groszku próbuje regulować siłą nadmuchu i mocą kotła ale nadal narzuca nie spalony groszek  ( Z tego co podejrzalem to  zmieniał parametry w menu Serwis ,a nie wiem jakie powinny być wartości) Proszę o pomoc i zgory Dziękuję Pozdrawiam.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Sprawdzaliście może czy kod nie jest fragmentem jakiegoś numeru seryjnego albo nie jest gdzieś wpisany pod płytką, czy coś takiego?

Potrzebuję kody do K-900 Kołtona, ma ktoś?

Edytowane przez Remo200
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 3.02.2016 o 01:58, astan67 napisał:

5162  wszyscy znają

5163 ustawienia wentylatora

5164 ust. mocy kotła 

ekran serwisowy - tajemnica mogą byc rozne w zaleznosci od dedykowanego producenta

5163 to kod serwisowy Defro Tech ST 340 V2 Defro Air Rekuperacja. Bardzo ważny kod bo można zmienić tryb antyzamarzania który fabrycznie jest debilistycznie ustawiony i ma wadę softu gdy jest ustawiony na zmiejszenie mocy wentylatotora+ żal nagrzewnicy to w tem 2-3stC nie działa prawidłowo bo wykańcza wentylator nie zalanczajac nagrzewnicy. Wystarczy zmienić na tryb Tylko nagrzewnica - problem znika.

Edytowane przez Paweł2342
  • 2 miesiące temu...