malwinak2 Opublikowano 16 Października 2015 #1 Opublikowano 16 Października 2015 Dzień dobry, szukam specjalisty - serwisanta od ustawiania pieca z podajnikiem ślimakowym na ekogroszek ze sterownikiem elektronicznym. Mieszkam w Opolu. Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam forumowiczów info-ogrzewanie.pl :)
papasmurfek Opublikowano 16 Października 2015 #2 Opublikowano 16 Października 2015 Czy przypadkiem z tamtych stron nie pochodzi kolega Suspenser?
Pieklorz Opublikowano 16 Października 2015 #3 Opublikowano 16 Października 2015 Nie, w tamtych stronach grasuje karoka. :)
SUSPENSER Opublikowano 16 Października 2015 #4 Opublikowano 16 Października 2015 Do Opola mam godzinę drogi, więc jeśli forumowiczka jest zainteresowana niech wygoogla mnie po nicku i się skontaktuje.
malwinak2 Opublikowano 17 Października 2015 Autor #5 Opublikowano 17 Października 2015 Super, dziękuję ślicznie za pomoc. Nigdy nie zawiodłam się na użytkownikach tego forum - nawet jak przeżywałam swój pierwszy rok sam na sam z kotłem. Dziękuję, do Pana SUSPENSERA napisałam już maila. Miłego dnia - mam nadzieję, że niedługo ciepło i spokój zapanuje w moim domu.
NowaOpole Opublikowano 23 Października 2017 #6 Opublikowano 23 Października 2017 Witam, ponawiam wątek. Potrzebuję PILNIE!!! Serwisanta do pieca GECO G-403-PO2 w Opolu. Piec po odpaleniu w tym sezonie działa trzy dni i palenisko się wygasa. Nie chcę sama ruszać ustawień, żeby nie pogorszyć sytuacji. Poza tym chciałabym, żeby specjalista zrobił przegląd pieca.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.