Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ekogroszek Grupatrust I Czarny Jan - Palił Ktoś Nim?

robertokot25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejne testy zrobi Robert i to nie byle jaki test :-D

Poprosimy obszerną relację, począwszy od kontaktu z dostawcą. Następnie zdjęcia opału, jak wygląda na palniku, oraz jaki popiół.

Dalej spalanie w kg na dobę i ile popiołu.

Dobrze jakby pojawił się film.

Mam nadzieje, ze Robert podejmie wyzwanie.

Opublikowano

jak tylko zakupię coś z neta to zdam pełna relację.. już robiłem takie testy w tamtym roku ale to były grochy z lokalnych składów... filmy też były.. na forum muratora.. jak tam Wilchelm Jaret zasypany?

Opublikowano

Na wagonach czuk luz zrobili 470,nie ma co śniegu czekać tylko brać!kumpel z marketu łykną groszek do rynnowego sokoła,jęzor szlaki aż do przeciwległej ściany,jakieś porady macie?

Opublikowano

cały las rąk chętnych do testu...hehe.. ja pewnie łyknę na wiosnę jak będzie za max. 600zł z dostawą..a ten barter 23MJ z Leroy lepiej wychodzi od Trusta?

Barter z Leroy spalony. Popiół wyszedł 7,8%. Spalanie 20 % niższe niż Trusta Premium

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

chyba zaryzykuję jednak ten Ekogroszek Ekstra - zobaczymy co to jest warte

oni (grupa trust) nie ładują kilku rodzajów na jedną paletę...

ja pytałem i ładują pod warunkiem że mają to w jednym magazynie .....

Opublikowano

Robert Ty jeszcze ciągle się zastanawiasz co kupić?...

Przecież to nie zakup nowego auta, żeby się zastanawiać tygodniami.

Opublikowano

Spoko, do nowego sezonu dużo czasu, a całe lato można groszek na grilu testować. :D .

Nie dajcie się ogłupić jeden z drugim, przecież jak Kowalskiemu się źle spala, to nie znaczy że u Malinowskiego też będzie źle.

Robert już tyle napróbował , że pewnie doskonale wie co kupi. ;)

Opublikowano

Na lato do CWU i na przyszły sezon grzewczy w min. 50% nie dam zarobić rodzimym oszustom.

Kupię (już sprawdziłem) od Putina B) ,a resztę zobaczę,z jakiego klucza będą śpiewać nasi.

Jak będzie nie spiekający i w rozsądnej cenie to tak.

Jeżeli nie to niech spadają i niech im się lasuje na hałdach.

Opublikowano

ja pytałem i ładują pod warunkiem że mają to w jednym magazynie .....

Myślę, że nie będzie takiej opcji. Ta cała grupa trust to wg mnie tylko pośrednik i nie mają magazynu :). Teraz nagle znalazł się w ich ofercie węgiel z Rastar.

Opublikowano

Witam, zakupiłem właśnie jedną tonę z grupatrust Czuk. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z nimi. Czekam na przesyłkę.

Opublikowano

sprawdź skąd nadana paleta i daj znać jak oceniasz :)

Opublikowano

roberttokol25 W piątek przyszła paleta. Jeszcze nie zasypałem bo mam trochę w zasobniku poprzedniego węgla. Dosypałem odrobinę na retortę. Pali się jak węgiel, żadnych problemów. Jak piec zassie z zasobnika będę więcej wiedzieć i napiszę. Węgiel przyjechał kurierem z Poczty Polskiej, kurier wstawił gdzie chciałem. Jest suchy, bez kamienia zanieczyszczeń i trzyma wielkość (frakcję). Na "OKO" wszystko z tym Czukiem w porządku. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.