o6483256 Opublikowano 6 Maja #176 Opublikowano 6 Maja (edytowane) Nie miesza się ogniw lipo/life/lion ze sobą w jednym pakiecie, bo mają różne napiecia Edytowane 6 Maja przez o6483256 Cytuj
bercus Opublikowano 6 Maja #177 Opublikowano 6 Maja Lion nie založyl bym za nic.Naprawowalem baterii do wiertarki i jedno ogniwo przepalilem przy spawaniu.Tak szybko z niczym jescze nie wylecialem z warszatu. 2 Cytuj
berti Opublikowano 6 Maja #178 Opublikowano 6 Maja 2 godziny temu, o6483256 napisał(a): Nie miesza się ogniw lipo/life/lion ze sobą w jednym pakiecie, bo mają różne napiecia Ale jak bym miał okazję naprawde tanio kupić to mam falowniki 2 leżeć odłogiem 😉 Cytuj
berti Opublikowano 2 godziny temu #179 Opublikowano 2 godziny temu Wyniki za maj całkiem fajne być może nawet 150 zł mi zapłacą za ponad 1300 kwh , dopiero dziś cały dom podłączyłem pod deye ,dotychczas była tylko 1 faza więc pompa ciepła lodówki i oświetlenie a od dziś cały dom ,sam jestem ciekaw kiedy przyjdą mi zmieniac kilka razy licznik 😊😄😉 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi