Hesus666 Opublikowano 8 Czerwca 2020 #1 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Witam. Lepszy będzie red selecta 15 kw czy pellux 20 kw? W red jest 19 litrów wody a pellux 190 . Co jest lepsze? Cytuj
eliks Opublikowano 8 Czerwca 2020 #2 Opublikowano 8 Czerwca 2020 To nie ma tak że coś jest lepsze tak o. To 2 różne kotły z różnym sterowaniem i różnie działające, żeby nie napisać dla 2 różnych użytkowników. Jeśli celujesz we włoskie kotły, popatrz na Edilkamim Laguna, potrafi więcej niż ta Selecta. Jeśli szukasz czegoś co ma rozbudowany system sterowania, internet, sondę i jest prostsze w ogarnięciu, spójrz na kotły RTB i Blackstar. Jeśli szukasz klasyki gatunku polskiej myśli technicznej z dobrym panikiem i świetnym serwisem popatrz na Kotłospaw Slimko. Jeśli szukasz budżetowego włocha, popatrz na Ferroli Biopellet Pro. Jeśli szukasz kotła dwupaliwowego, popatrz na kotly Sekomu z palnikiem SV200. 1 Cytuj
Kordjano Opublikowano 8 Czerwca 2020 #3 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Dobrze by było wiedzieć jaką instalacje posiadasz op, grzejniki cwu latem czy tylko zimą grzana kotłem ? Cytuj
Gość Trener40 Opublikowano 8 Czerwca 2020 #4 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Przecież można pisać dalej we własnym temacie... Cytuj
Hesus666 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor #5 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nie wiem. Nowy jestem Bo na moje 150 m2 proponują mi PELLUX 200 TOUCH twierdząc że duża pojemność wodna i można uregulować kosa palnika. Moc palnika Cytuj
Kordjano Opublikowano 8 Czerwca 2020 #6 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Ja też nie wiem bo stary jestem . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi