Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Palnik Technix (Etna)

SlawekOrfi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gość mówi ze nazywa się bocian z jakiej kopalni to nie wiem ale jutro podjade zapytać i Ci napisze. Ja mam suchy i ładny gruby. Gość trzyma eko pod dachem w hali to nie ma opcji aby był mokry. Za worek 25kg płace coś koło 24zl może nie tani ale po długiej i wyczerpującej walce w końcu święty spokój

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

IMG_1572.jpg

Opublikowano

IMG_1573.jpg

Opublikowano

Przypominało mi się ze dał jakiś certyfikat. 960zl tona workowanego 900zl luzem czy jakoś tak

Opublikowano

Jeszcze go nie próbowałem ale wygląda ładnie .to z certyfikatu wynika że to będzie mieszanka różnych ekogroszkow ja też pale mieszanka karlikiem czasami są różnice w kolorycznosci ale to normalne .jakie masz maksymalne spadki temperatury kotła ?.dzisiaj ma wejść nowa aktualizacja dla naszego sterownika

Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z tego co obserwowałem na pompie od podłogówki w pracy włącz wyłącz do 10 stopni. Na pompie w pracy ciągłej jeszcze nie powiem bo nie patrzyłem tak dokładnie (praca i praca) nie było czasu, ale przez weekend zaobserwuje i napisze. Chodź wydaje mi się ze ster reaguje trochę późno (ospale) na spadającą temp na kotle

Opublikowano

Masz dużą bezwładność kotła ja miałem to samo daj czujnik temperatury kotła na rurę zasilająca co zaraz na wyjściu z kotła dobrze przymocuj i ocieplij jakość otulina do rur i sprawa załatwiona u mnie sprawdziło się idealnie jeden z forumowiczów mi to podpowiedział i kocioł szybciej reaguje różnice zobaczysz po około dobie

Opublikowano

Zrobiłem. A co wnosi nowa aktualizacja?

Opublikowano

Funkcja podbicia modulacji względem spadku temperatury.powrotu funkcja pauza z tego co wiem ma być zmieniony algorytm spalania funkcje CO2 będzie można również sterować czujnikiem temperatury powrotu i jeszcze coś ale też się dowiem dzisiaj nie wiem dokładnie o której godzinie ale ma być dzisiaj

Opublikowano

Patrzyłem właśnie na stronie i jest do 2.10aktualizacja

Opublikowano

Ja mam na stronie 2.10

Opublikowano

Ciekawe. Jutro wgram zobaczymy.

Opublikowano

Ja właśnie zaciągam na lapka i będę robił aktualizacje pamiętaj żeby zapisać wszystkie ustawienia na kartce papieru i po aktualizacji przywrócić ustawienia fabryczne a potem wprowadzić swoje ustawienia

Opublikowano

Tez bym wgrał ale nie mam przejścia ze sterownika na usb. Jutro zakupie i zobaczymy. Dzięki za info ze trzeba parametry przepisać

Opublikowano

Jutro zobaczę. Dzieki

Opublikowano

Fajne z tym zasypem. Ale widzę ze masz niska temp podajnika ja mam 35

Opublikowano

A masz całość żeliwne czy tylko palnik bo ja mam całość włącznie ze ślimakiem

Opublikowano

Ja tez mam całość

Opublikowano

A w kotłowni masz ciepło? Ja jak otworze drzwi to mam tak jak Ty 25

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.