MarekDabrowski Opublikowano 7 Grudnia 2018 #76 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Gdzie masz zamontowany czujnik temp.kotla w tulejce na kotle?Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #77 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Gość mówi ze nazywa się bocian z jakiej kopalni to nie wiem ale jutro podjade zapytać i Ci napisze. Ja mam suchy i ładny gruby. Gość trzyma eko pod dachem w hali to nie ma opcji aby był mokry. Za worek 25kg płace coś koło 24zl może nie tani ale po długiej i wyczerpującej walce w końcu święty spokój Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SlawekOrfi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #78 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SlawekOrfi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #79 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SlawekOrfi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #80 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Przypominało mi się ze dał jakiś certyfikat. 960zl tona workowanego 900zl luzem czy jakoś takWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 7 Grudnia 2018 #81 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jeszcze go nie próbowałem ale wygląda ładnie .to z certyfikatu wynika że to będzie mieszanka różnych ekogroszkow ja też pale mieszanka karlikiem czasami są różnice w kolorycznosci ale to normalne .jakie masz maksymalne spadki temperatury kotła ?.dzisiaj ma wejść nowa aktualizacja dla naszego sterownikaWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #82 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Z tego co obserwowałem na pompie od podłogówki w pracy włącz wyłącz do 10 stopni. Na pompie w pracy ciągłej jeszcze nie powiem bo nie patrzyłem tak dokładnie (praca i praca) nie było czasu, ale przez weekend zaobserwuje i napisze. Chodź wydaje mi się ze ster reaguje trochę późno (ospale) na spadającą temp na kotle Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 7 Grudnia 2018 #83 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Masz dużą bezwładność kotła ja miałem to samo daj czujnik temperatury kotła na rurę zasilająca co zaraz na wyjściu z kotła dobrze przymocuj i ocieplij jakość otulina do rur i sprawa załatwiona u mnie sprawdziło się idealnie jeden z forumowiczów mi to podpowiedział i kocioł szybciej reaguje różnice zobaczysz po około dobieWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #84 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zrobiłem. A co wnosi nowa aktualizacja?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 7 Grudnia 2018 #85 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Funkcja podbicia modulacji względem spadku temperatury.powrotu funkcja pauza z tego co wiem ma być zmieniony algorytm spalania funkcje CO2 będzie można również sterować czujnikiem temperatury powrotu i jeszcze coś ale też się dowiem dzisiaj nie wiem dokładnie o której godzinie ale ma być dzisiajWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #86 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Patrzyłem właśnie na stronie i jest do 2.10aktualizacja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 7 Grudnia 2018 #87 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Właśnie się pojawiła aktualizacja 2.16b dla podajnika slimakowegoWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #88 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ja mam na stronie 2.10Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 7 Grudnia 2018 #89 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Aktualizacja jest w wersjach testowychWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #90 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ciekawe. Jutro wgram zobaczymy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 7 Grudnia 2018 #91 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ja właśnie zaciągam na lapka i będę robił aktualizacje pamiętaj żeby zapisać wszystkie ustawienia na kartce papieru i po aktualizacji przywrócić ustawienia fabryczne a potem wprowadzić swoje ustawieniaWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #92 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Tez bym wgrał ale nie mam przejścia ze sterownika na usb. Jutro zakupie i zobaczymy. Dzięki za info ze trzeba parametry przepisać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 7 Grudnia 2018 #93 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jak aktulizowac sterownik Kamil miernik ma film na YoutubeWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #94 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jutro zobaczę. DziekiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 7 Grudnia 2018 #95 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Tak to wygląda alarm 1 to niski poziom paliwaWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #96 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Fajne z tym zasypem. Ale widzę ze masz niska temp podajnika ja mam 35Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 7 Grudnia 2018 #97 Opublikowano 7 Grudnia 2018 A masz całość żeliwne czy tylko palnik bo ja mam całość włącznie ze ślimakiemWysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
SlawekOrfi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #98 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ja tez mam całość Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SlawekOrfi Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #99 Opublikowano 7 Grudnia 2018 A w kotłowni masz ciepło? Ja jak otworze drzwi to mam tak jak Ty 25Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MarekDabrowski Opublikowano 7 Grudnia 2018 #100 Opublikowano 7 Grudnia 2018 To może trochę za niski kopczyk Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.