ST43 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 #1 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Znalazłem kilka dość interesujących ofert na allergo... (są też wcale nie interesujące <_<) Kupował ktoś, gdzieś, u kogoś ? Zdaję sobie sprawę, że wtopa może być nieprzeciętna jak przyjdzie mi tona lub więcej zaworkowanej wody z ziemią, zamiast węgla. Oczywiście nie biorę pod uwagę "młodego węgla kamiennego", czeskiej kopaliny itp. No i wypisywanie tych parametrów... Napiszą to, co chciałbym przeczytać. Z kilku rozesłanych zapytań czy można kupić kilka worków na próbę... nie odpisał nikt :D - widocznie profesjonalna hurtowość. Olewka detalistów, z których skłąd się ich osobisty rynek.
maniek130 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 #2 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Miałem to samo pisałem do wielu by na próbę coś kupić, też żaden nie odpowiedział. Chyba to normalka
robertokot25 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 #3 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 A jaką masz gwarancję, że po dobrej próbce dostaniesz później większą ilość dobrej jakości??
gerix Opublikowano 23 Sierpnia 2014 #4 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Mogę polecić bartex i karenę. Brałem z tych 2 miejsc towar stabilny odpowiadający parametrom podawanym na aukcjach allegro.
Gość paloma1l Opublikowano 8 Września 2014 #5 Opublikowano 8 Września 2014 Jeżeli później w większej ilości przyślą jakiś chłam zawsze można zwrócić towar.
Ashton Opublikowano 11 Listopada 2014 #6 Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja sięz paroma rzeczami naciąłem na allegro więc tym bardziej opału tam nigdy nei kupie. Na alledrogo to mozna sobie kupić co najwyżej sweter.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.