ST43 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 #1 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Znalazłem kilka dość interesujących ofert na allergo... (są też wcale nie interesujące <_<) Kupował ktoś, gdzieś, u kogoś ? Zdaję sobie sprawę, że wtopa może być nieprzeciętna jak przyjdzie mi tona lub więcej zaworkowanej wody z ziemią, zamiast węgla. Oczywiście nie biorę pod uwagę "młodego węgla kamiennego", czeskiej kopaliny itp. No i wypisywanie tych parametrów... Napiszą to, co chciałbym przeczytać. Z kilku rozesłanych zapytań czy można kupić kilka worków na próbę... nie odpisał nikt :D - widocznie profesjonalna hurtowość. Olewka detalistów, z których skłąd się ich osobisty rynek.
maniek130 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 #2 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Miałem to samo pisałem do wielu by na próbę coś kupić, też żaden nie odpowiedział. Chyba to normalka
robertokot25 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 #3 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 A jaką masz gwarancję, że po dobrej próbce dostaniesz później większą ilość dobrej jakości??
gerix Opublikowano 23 Sierpnia 2014 #4 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Mogę polecić bartex i karenę. Brałem z tych 2 miejsc towar stabilny odpowiadający parametrom podawanym na aukcjach allegro.
Gość paloma1l Opublikowano 8 Września 2014 #5 Opublikowano 8 Września 2014 Jeżeli później w większej ilości przyślą jakiś chłam zawsze można zwrócić towar.
Ashton Opublikowano 11 Listopada 2014 #6 Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja sięz paroma rzeczami naciąłem na allegro więc tym bardziej opału tam nigdy nei kupie. Na alledrogo to mozna sobie kupić co najwyżej sweter.
Rekomendowane odpowiedzi
⚫ Szukasz dobrego ekogroszku?
Porównaj oferty składów i kopalni z Twojego regionu
Sprawdź cenyZarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.