Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ekogroszek Przez Allegro

ST43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem kilka dość interesujących ofert na allergo... (są też wcale nie interesujące  <_<)

Kupował ktoś, gdzieś, u kogoś ?

Zdaję sobie sprawę, że wtopa może być nieprzeciętna jak przyjdzie mi tona lub więcej zaworkowanej wody z ziemią, zamiast węgla.

Oczywiście nie biorę pod uwagę "młodego węgla kamiennego", czeskiej kopaliny itp.

No i wypisywanie tych parametrów... Napiszą to, co chciałbym przeczytać.

Z kilku rozesłanych zapytań czy można kupić kilka worków na próbę... nie odpisał nikt :D - widocznie profesjonalna hurtowość. Olewka detalistów, z których skłąd się ich osobisty rynek.

Opublikowano

Miałem to samo pisałem do wielu by na próbę coś kupić, też żaden nie odpowiedział. Chyba to normalka

Opublikowano

Mogę polecić bartex i karenę. Brałem z tych 2 miejsc towar stabilny odpowiadający parametrom podawanym na aukcjach allegro.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli później w większej ilości przyślą jakiś chłam zawsze można zwrócić towar.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja sięz paroma rzeczami naciąłem na allegro więc tym bardziej opału tam nigdy nei kupie. Na alledrogo to mozna sobie kupić co najwyżej sweter. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.