Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
43 minuty temu, Marek111 napisał:

Jak to zrobić?? ja już miałem w koszyku i nie dałem rady zapłacić, to jakieś szaleństwo

uff, udało się kupić był koło 8.50 Karlik.

teraz byłem szybki jak grzechotnik.

Opublikowano

@Arnonim święto prowda co piszesz

Każdy chce iść na łatwiznę. 

• Lubię to 1
Opublikowano

Przy uzupełnionych danych na koncie, dość łatwo kupić Karlika. Zakupić Pieklorza to dopiero wyczyn 🙂 
O Greenpalu już nie wspomnę, bo nie udało mi się ani razu trafić na dostępny.

Opublikowano (edytowane)

@KijasrPisałem wcześniej, że dziś był od 7:45 przez ponad 3 minuty

Edytowane przez gmaj22
Opublikowano

Również udało mi się dzisiaj kupić Karlika ok. 8.50. Karlik był dostępny wcześniej ok. 7.40. Wczoraj miałem dodany do koszyka, ale nie zdążyłem z płatnością. Jeśli ktoś nie chce siedzieć przy kompie kilka godzin i ciągle odświeżać strony to proponuję zainstalować sobie przeglądarkę Firefox i doinstalować rozszerzenie monitorujące zmiany na stronie Distill Web Monitor. Dodajemy całą stronę do monitorowania, ustawiamy czas sprawdzania zmian na 5s, zapisujemy i czekamy na ding dong. Wtedy błyskawicznie dodajemy towar do koszyka .

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, kostekar napisał:

Z waszego doświadczenia na dzisiaj już koniec?

Wczoraj był jeszcze po godz. 10.00 i przed 14.00

4 minuty temu, Kijasr napisał:

Ale 5sekund to za długo...

Wcale nie jest za długo, bo wczoraj doinstalowałem wtyczkę i robiłem testy. Udało mi się w sumie dodać dwa razy do koszyka wczoraj i dwa razy dzisiaj.

Edytowane przez szneider
Opublikowano

Pieklorz właśnie mignął przez niecałą minutę 😄

Opublikowano (edytowane)

Witam bardzo dziękuje za wszelką pomoc. Udało się kupić 1 tone Karlika tak jak rezerwowo potrzebowałem. Jestem pracownikiem PGG więc w styczniu talon ale już mam pustą piwnice.

Edytowane przez kostekar
Opublikowano
3 minuty temu, kostekar napisał:

Witam bardzo dziękuje za wszelką pomoc. Udało się kupić 1 tone Karlika tak jak rezerwowo potrzebowałem. Jestem pracownikiem PGG więc w styczniu talon ale już mam pustą piwnice.

i co poszlo z kasy czy od nowa koszyk?

Opublikowano

Zakładając, że kopalnia w ciągu doby może wydobyć kilka tysięcy ton węgla, to niezła ściema z tymi limitami. Ciekawe kto trzyma na tym łapę i dlaczego się nie dobiorą tym cwaniaczkom do d..?

Opublikowano

A pomyślałeś o wydajności linii do pakowania? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.