Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Galmet genesis plus kpp z palnikiem Revo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieć Revo, to nudy na maxa:-). Np. w Biawarze dobrać dobrze nadmuchy bez sondy na każdym progu mocy to trochę czasu trzeba poświęcić:-)

Gość Visitor1230
Opublikowano

Ja sam sobie aktualizowalem. Micro SD do touchscreena. Proste jak b udowa cepa

Opublikowano

U mnie bez karty poszło.  Z laptopa:-)

Opublikowano
7 godzin temu, Visitor1230 napisał:

Mam 

Zuzycie.JPG

Także wszystkim niezdecydowanym polecam Pluma. Duńskie kotły też to mają:-)

Gość Visitor1230
Opublikowano

Ale zlosliwi. Moze dzialac. Ale je musze wiedziec czy on dziala czy nie. Bedac 200 dni w roku poza domem.

Opublikowano (edytowane)

No ja też przebywam dużo poza domem i jak coś się dzieje z ogrzewaniem itp to informację mam błyskawicznie. I jeszcze system monitoringu domu wyznacza mi czas na usunięcie awarii. 

Edytowane przez Puławiak
Opublikowano
21 godzin temu, Benton661 napisał:

Mieć Revo, to nudy na maxa:-). Np. w Biawarze dobrać dobrze nadmuchy bez sondy na każdym progu mocy to trochę czasu trzeba poświęcić:-)

Nudy jak nudy ,ale chyba nie chciał byś stale tam grzebać i wkurzać się że coś nie tak ? 

Opublikowano

Oczywiście, tak jak każdy z nas, chciałbym żeby wszystko hulało długo i bezawaryjnie. Jak mam czas, to lubię sobie czasem pogrzebać, poulepszać itd..

Opublikowano

No ja też lubię jak mam czas , a czas mam tylko w zimie , dlatego włoskie kotły chyba jednak nie dla nas , plum daje więcej możliwości pod tym względem .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja osobiście tez lubie sobie czasem posiedziec przy piecu i poobserwowac co sie dzieje, pogrzebac w parametrach itd  :)

Edytowane przez Ryszard
Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu
  • 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 24.05.2019 o 22:48, Benton661 napisał:

Nic dodać, nic ująć:-)

Jedynie do pełnej ochrony kotła i jego stabilniej pracy, zamiast 4d lepsza opcja to zawór termostatyczny i 3d z siłownikiem

Kolego daj schemat instalacji z tym 3D i termostatycznym bo ja chciałbym tam zrobić a instalatorzy tylko 4d i 4d....