Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, Maja-301 napisał:

Ok ustawione,a może orientujesz się ile wiatru ustawić dmuchawa 37wat z hallotronem.Nie mogę okełznać tego pieca

Czy na tej dmuchawiec działają ci PRZEDMYCH PALN.COM ja mam 90w i nie chce mi ruszyć działa do 70%

Opublikowano

Nawet nie wiem bo wyczytałem że przy bragerze nie włącza się przedmuchów,czyli czyszczenie palnika.Może ktoś to potwierdzi.Tak samo żadnych dodmuchów przy podawaniu i opóżnien.Bragera mam ustawione tlen 14-9 korekta podawania 70, czas rekacji 10.Czy jest to prawidłowo?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowszego softu od 5.42 narazie nie ma?

Opublikowano

Co konkretnie? 

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie, czy przed aktualizacją sterownika, odłączamy Bragera? Czy zostaje? 

Opublikowano

Ja niczego nie odłączam, robię zięcia ustawień, po aktualizacji przywracam ustawienia fabryczne. 

Opublikowano

5.42 tylko chyba jeszcze programu do aktualizacji nie ma. 

Opublikowano

Potwierdzam! W dniu wczorajszym zrobiłem aktualizacje skzp-05 ST, nic nie odłączałem, wszystko poszło ok. 

W dniu 18.03.2022 o 19:50, adamretro napisał:

5.42 tylko chyba jeszcze programu do aktualizacji nie ma. 

Aktualizacje jaka otrzymałem z Timel to 5.42

1 minutę temu, andrzejegon napisał:

Potwierdzam! W dniu wczorajszym zrobiłem aktualizacje skzp-05 ST, nic nie odłączałem, wszystko poszło ok. 

Aktualizacje jaka otrzymałem z Timel to 5.42  na stronie nie dostępna dzwonić do Timel. 

Opublikowano

Jednym programem aktualizowałeś? 

Opublikowano

Tak jednym programem z strony Timel, ale tylko baze, panela zostaje bez zmian. Zapisz ustawienia po aktualizacji reset ustawień i wszystko śmiga. Powodzenia! 

Opublikowano (edytowane)

Czy sprawdził byś mi czy w palniku wrzutkowym idzie wyłączyć zapalarke tak aby palnik chodził cały czas w starszej wersji szło a w mojej nie idzie.

20220304_211056.jpg

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu
Opublikowano

Panowie może pomożecie.Ustawiłem temperaturę w domu 23 histerezę 0.3 piec się wyłączył czuwanie eko pokazała się strzałka w dół ale jak temperatura spadnie nawet o 1 stopień to piec nie rusza cały czas czuwanie eko.Co jest nie tak?

Opublikowano

Jak masz ustawioną pogodówkę? 

Opublikowano

Miałem na myśli sterowanie pogodowe, przy jakiej temperaturze wyłącza ci obieg CO? 

IMG_20220327_155937.jpg

IMG_20220327_155944.jpg

IMG_20220327_155951.jpg

Opublikowano

Obieg wyłącza się jak na zewnątrz jest 16 stopni.Ale mi chodzi o to jak wstawię aby w domu było 23 stopnie i histerezę na 0.3 to piec nie chce wyjść z czuwania eko nawet jak temperatura w domu spadnie do 22