Skocz do zawarto艣ci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat dla posiadaczy skzp 05聽

Tu znajdziesz ustawienia , porady , triki , b艂臋dy . I najwa偶niejsze ludzi posiadaj膮cych ten sterownik .

Mi艂ej lektury 馃憤

• Lubi臋 to 1
Opublikowano

Nooo, i tego mi brakowa艂o聽聽馃檭

Opublikowano

Mam nadziej臋 偶e temat b臋dzie si臋 cieszy艂 popularno艣ci膮 . A i trzeba tak czy siak oddzieli膰 02 od pi膮tki .聽

Opublikowano

O fajnie czy macie opcie wy艂膮czania zapalarki w palnik wrzutkowy ta aby kocio艂 chodzi艂 ca艂y czas w skzp by艂o.

Opublikowano

Witam wszystkich! Ma kto艣 takie zjawisko w skzp-05 po zmianie ustawie艅 nie ma znaczenia czy to powietrza czy te偶 opa艂u czy czego艣 innego, przyciskam ZAPISZ tu sterownik zaczyna ca艂y czas podawa膰 PALIWO, stop nie pomaga, dopiero wyjecie WTYCZKI, resetuje to szalenstwo skzp-05 +sterownik pokojowy +brager spotka艂 si臋 kto艣 czym艣 takim? Dodam,偶e nie dzieje si臋 tak za ka偶dym razem.聽

Opublikowano

Ja osobi艣cie nie zauwa偶y艂em takiego zachowania. Dodam tylko, 偶e nie mam pokojowego, ani Bragera ... mo偶e tu jest problem? Ewentualnie mo偶e problem le偶y w wersji softu?

Opublikowano
Witam wszystkich! Ma kto艣 takie zjawisko w skzp-05 po zmianie ustawie艅 nie ma znaczenia czy to powietrza czy te偶 opa艂u czy czego艣 innego, przyciskam ZAPISZ tu sterownik zaczyna ca艂y czas podawa膰 PALIWO, stop nie pomaga, dopiero wyjecie WTYCZKI, resetuje to szalenstwo skzp-05 +sterownik pokojowy +brager spotka艂 si臋 kto艣 czym艣 takim? Dodam,偶e nie dzieje si臋 tak za ka偶dym razem.聽
Jest b艂膮d w sofcie
Opublikowano

Panowie piszecie, 偶e to b艂膮d w sofcie, posiadam sterownik z listopada a jaki sofcik najnowszy?聽

Opublikowano

Mam to samo. Z racji sezonu zg艂osz臋 to na gwarancji sprzedawcy kot艂a czyli Pieklorzowi za miesi膮c-dwa.Teraz przycisku zapisz u偶ywam tylko przy zasypie. Tak ci kilkana艣cie zapis贸w tak si臋 dzieje, w r贸偶nych miejscach.
Opublikowano

A ja ju偶 my艣la艂em 偶e 藕le co艣 pod艂膮czy艂em, dodam, 偶e soft v5.30 czyli najnowszy, czekamy na poprawki softu聽

Opublikowano

v5.30 raczej nie jest najnowszy. Ja sterownik mam z ko艅ca grudnia i soft mam v5.41, data softu to 2021-12-01

54 minuty temu, S艂awek007 napisa艂:

Teraz przycisku zapisz u偶ywam tylko przy zasypie

Nie wiem jak u innych, ale u mnie przy zasypie nie ma potrzeby potwierdza膰 dodania paliwa poprzez "zapisz".

Opublikowano

Te偶 tak my艣la艂em, ale kiedy艣 klika艂em 2x25 i poszed艂em. Za godzin臋 czy dwie by艂em w piwnicy, a tam widz臋 10 kg w zasobniku na wy艣wietlaczu. By艂o 12 klikn膮艂em 2x25, a tu taki zonk. Dlatego teraz klikam dodatkowo zapisz i jest dobrze, chyba 偶e podajnik zacznie podawa膰.

• Lubi臋 to 1
Opublikowano (edytowane)

Screenshot_20220226_103705_com.whatsapp.thumb.jpg.68769c9493dc16d871bdcf4f6b307531.jpgNa stronie Timel, ostatnia wersja 5.30 nowszej nie widz臋 do pobrania, trzeba uzbroi膰 si臋 w cierpliwo艣膰.A ja mam 5.32

Edytowane przez andrzejegon
Opublikowano

Przepraszam ale nie znalaz艂em ma Pan jakiego艣 linka?聽

Opublikowano

Mam softy ale nie pode艣le ci bo widz臋 偶e masz ekran z procesorem st, a wgra膰 do niego softa to ju偶 nie taka prosta sprawa

Opublikowano

To oznacza, 偶e zwyk艂y posiadacz taki jak ja b臋dzie mia艂 trudno艣ci z aktualizacj膮?聽

Opublikowano (edytowane)

A gdzie mo偶na poczyta膰 co艣 na temat r贸偶nic w aktualizacji tego sterownika z tym oto聽 procesorem?

Edytowane przez andrzejegon
Opublikowano
W dniu 25.02.2022 o 21:38, andrzejegon napisa艂:

Mia艂em dok艂adnie ten sam problem .Od艂膮cz bragera i przestanie 艣wirowa膰.Zg艂osi艂em to do timela Pan Tomek skontaktowa艂 si臋 偶e mn膮 i przes艂a艂 na maila poprawk臋 softu od tego czasu jest ok.Mam tylko problem z Internetem po zaniku pr膮du nie za ka偶dym razem musz臋 wpisa膰 pin aby Internet ruszy艂.

Opublikowano

Witam!Pytanie jeszcze jaki masz procesor? Ja mam ST podobno tam jest problem, z aktualizacj膮. Dzi臋ki z info!聽

Opublikowano

Panel ma procesor st ten nowy, baza jest na starych procesorach. Baz臋 si臋 z aktualizuje ale panela ju偶 nie.

Opublikowano

Wielkie podzi臋kowanie do Kijasr hallotron zamontowany dzia艂a git. Mam tylko pytanie czy jak sobie p贸藕niej dokupie analizator spalin to to b臋dzie wszystko razem dzia艂ac.

20220301_224251.jpg

Opublikowano

Panowie mam problem z ustawieniem tlenu na pe艂nej mocy .Wyczyta艂em 偶e dla sv200 jest to 9% ale u mnie jest to 7-6 wed艂ug wskaza艅 bragera ,mog臋 da膰 wi臋cej wiatru ale to nic nie daje.Zastanawia mnie jak by wyd艂u偶y膰 przerw臋 w podawaniu ale jak to zrobi膰?聽 Pal臋 pelletem 18mj na worku i tak mam w sterowniku korekta podawania jest na 38% tak aby by艂o 18mj.

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

艁adowanie
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

U偶ywaj膮c tej strony zgadzasz si臋 na Polityka prywatno艣ci.