Outsider Opublikowano 24 Kwietnia 2022 #801 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Myślisz, że przechodzi? Nie, nie przechodzi. Ogólnie i bardzo pobieżnie mówiąc, potrzeba trochę wyparcia. Dystansu i przewartościowania własnych myśli. Inaczej człowiek zwariowałby. Nikt nie wyzbył się strachu, łez nad ofiarami i złości dla bestialstwa. A agresor musi tyle razy dostać w zęby aż straci motywację do huligaństwa. 1 Cytuj
daromega Opublikowano 24 Kwietnia 2022 #802 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Coś lekkiego na niedzielę 1 Cytuj
daromega Opublikowano 25 Kwietnia 2022 #803 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Stary nieśmiertelny kawałek dzisiaj 1 Cytuj
Outsider Opublikowano 1 Maja 2022 #804 Opublikowano 1 Maja 2022 Na niedzielne popołudnie. Świetny cover. Oczywiście trzeba tego odsłuchać na czymś co generuje jakiś poprawny bas, średnicę i soprany. A sybilanty nie grzeją uszu 🙂 Uczta. 1 Cytuj
Witek-z-Ulicy Opublikowano 1 Maja 2022 #805 Opublikowano 1 Maja 2022 (edytowane) Po pierwsze, @Outsider gratuluje gustu. Po drugie odnoszę wrażenie, że 60% sukcesu i popularności tej wokalistki, to muzycy jej towarzyszący. ps1. Spotify często, przypomina mi o tej wokalistce w temacie "Odkryj w tym tygodniu". ps2. Niestety nie posiadam super audio sprzętu, jedynie dobre-średniej jakości słuchawki. ps3. Ja natomiast uwielbiam "filigranową" Norah Jones. Edytowane 1 Maja 2022 przez Witek-z-Ulicy Cytuj
daromega Opublikowano 1 Maja 2022 #806 Opublikowano 1 Maja 2022 A mnie tam na model letni po dwóch dniach już wzięło. Mam sporo takich różnych, ale jak macie podobne tematy wrzucajcie. Może coś podejdzie to będzie do letnich wycieczek. Cytuj
Outsider Opublikowano 1 Maja 2022 #807 Opublikowano 1 Maja 2022 (edytowane) @Witek-z-UlicyA dziękuję. Każdy jakiś ma i to mocno subiektywna sprawa. A ten z wiekiem się zmienia, co samego mnie zaskakuje. Dobre słuchawki też odnoszą pożądany efekt. Od roku noszę się z zamiarem zakupienia głośnika przenośnego. Dobrze, że JBL ze swoimi boksami co tylko łupać potrafią nie zalał jeszcze całkiem rynku. No o w końcu zamówiłem w media Marshalla Actona 2. Do garażu będzie jak znalazł. Ciekawe jak się sprawdzi w praniu. Podobno wrażenia dźwiękowe ma świetne. Edytowane 1 Maja 2022 przez Outsider Cytuj
daromega Opublikowano 1 Maja 2022 #808 Opublikowano 1 Maja 2022 Do kompa polecam Edifiery. Używam Edifier R1600 i robią mega robotę. To nie jest do dyskoteki w domu, ale film obejrzeć, muzy posłuchać sa extra. Ze starym Sound Blasterem i sterownikami KX robią jak dla mnie przy kompie mega robotę. Słuchawki mam też dość ciekawe Creativy, ale to nie zastąpi normalnego dźwięku i na dłuższą metę słuchawki męczą. Cytuj
Witek-z-Ulicy Opublikowano 1 Maja 2022 #809 Opublikowano 1 Maja 2022 3 minuty temu, daromega napisał: ,,, i na dłuższą metę słuchawki męczą. Odnoszę takie samo odczucie. Cytuj
Outsider Opublikowano 1 Maja 2022 #810 Opublikowano 1 Maja 2022 Ostatnio odkryłem Morgan James. Oprócz tego, że to niesamowita laska to jeszcze śpiewać potrafi. Następne odkrycie to Postmodern Jukebox. Często dość nowe kawałki odtwarzane w stylu lat czterdziestych. Ciekawe doświadczenie. 41 minut temu, daromega napisał: Używam Edifier R1600 Aż poszukałem recenzji. Wyglądają na dość dobre głośniki tzw. bliskiego odsłuchu. Dobry wybór. 1 Cytuj
daromega Opublikowano 1 Maja 2022 #811 Opublikowano 1 Maja 2022 Masz na YT kilka recenzji na żywca. W necie też sporo bdb. opinii maja. 1700 mają dodatkowo BT ale mi to nie potrzebne. ja po tej recenzji zamówiłem ostatecznie Takie coś mi YT zaproponowało. Powiem tak. Izabela u aniołów i tak jakoś chyba nie moje klimaty z racji różnicy pokoleń, ale tutaj z córą nawet ładnie zapodają. No i Mietek na gitarce ładnie zapodaje. Przyjemne się tego słuchało. Cytuj
bercus Opublikowano 12 Maja 2022 #814 Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) Nasz elektro majsterkowicz Ventolin i mamka. I jescze poczesczony Frantik Suburbass. Edytowane 12 Maja 2022 przez bercus 1 Cytuj
Fozgas Opublikowano 30 Maja 2022 Autor #816 Opublikowano 30 Maja 2022 Spodziewałem się, że temat wygaśnie. Będziemy się powtarzać. Skoro koledzy jednak co jakiś czas "restartują maszynę grającą"... :) Cytuj
Outsider Opublikowano 30 Maja 2022 #817 Opublikowano 30 Maja 2022 @Fozgas Niespokojne i mroczne są ścieżki jakimi podążasz. Cytuj
Fozgas Opublikowano 30 Maja 2022 Autor #818 Opublikowano 30 Maja 2022 O tym, między innymi, pisałem wyżej. Będziemy się powtarzać. Skoro ktoś tak usilnie domaga się odpowiedzi, powinien ją otrzymać. Tak więc, to jaką drogą ktoś "pokraczował" będzie wiadome, gdy minie burza. Cytuj
Fozgas Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor #819 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Nie sposób zdecydować, które wykonanie przypomnieć. Przywołajmy więc oba. Niestety, już nie słychać poetów, tworzących dzieła na nasz czas. 1 Cytuj
Fozgas Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor #820 Opublikowano 6 Czerwca 2022 …wspominając o tradycji. Może są jeszcze takie miejsca i wczoraj wieczorem spotkano się przy ognisku? Miło spędzony czas. 2 1 Cytuj
Outsider Opublikowano 18 Czerwca 2022 #821 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Warte obejrzenia Nine od 1,52 do 4,45. Duet z przypadku. Fajne. Pozytywne. 2 Cytuj
HarryH Opublikowano 18 Czerwca 2022 #822 Opublikowano 18 Czerwca 2022 5 godzin temu, Outsider napisał: Duet z przypadku. Fajne. Pozytywne. Widzę jednak plusy ujemne - spłoszył chłopu kobietę w tle 🙂 Cytuj
Outsider Opublikowano 18 Czerwca 2022 #823 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Godzinę temu, HarryH napisał: spłoszył chłopu kobietę w tle 🙂 Kobitka fajna. Ale wyglądała na jakąś przedstawicielkę handlową 🙂 Cytuj
BORA Opublikowano 21 Czerwca 2022 #825 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Coś leciwego ale może i na czasie w odniesieniu do propozycji decydentów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi