Mancio Opublikowano 10 Lipca 2019 #1 Opublikowano 10 Lipca 2019 Hej szukam kogoś z okolic Miechowa, koleżanka z przyczyn losowych została sama z kotłem jak w temacie , uszkodził się sterownik , dostała gwarancyjnie nowy ale nie umie go ustawić a palacza nie ma. Na razie brak ciepłej wody.
mkaczko Opublikowano 11 Lipca 2019 #2 Opublikowano 11 Lipca 2019 Czy kolezanka posiada taki sterownikZ tego co doczytalem to sterownik pidUstawiasz temp. Kotla i jedziesz, Pytanie czy stwrownik kolezanki jest w wersji pid Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Gość berthold61 Opublikowano 11 Lipca 2019 #3 Opublikowano 11 Lipca 2019 Jak już określisz dokładnie jaki sterownik bo ja mam elster expert pid dynamic , jak by co to pytaj co chcesz ustawić to ci podam , no i czy kod servisowy 521124 po wyłączeniu na pstryczku i ponownym załączeniu i naciśnięciu kluczyka się zgadza , bo bez ustawień servisowych ciężko będzie coś sensownego ustawić poza mocą opału , temp kotła oraz zmianą powietrza w małym zakresie .
Mancio Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor #4 Opublikowano 12 Lipca 2019 Sterownik jest Perfekt R 3N więc powinniśmy ogarnąć, dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.